ᐅ Condyline online kopen: 24-uurs levering!

Condyline

Condyline kopen

Waarom Condyline kopen? Condyline is een middel dat gebruikt wordt bij de behandeling van genitale wratten. Als u Condyline wilt kopen, heeft u een recept nodig van onze partner-apotheek Treated.

Vul gewoon de korte online vragenlijst in en de artsen zullen uw vermogen om Condyline te gebruiken beoordelen. Het medicijn wordt dan eenvoudig op een andere werkdag bij u afgeleverd door middel van expreslevering op het adres van uw keuze.

Bekijk de prijs van Condyline op onze partner-apotheek

Kan ik Condyline kopen om genitale wratten online te behandelen?

Op basis van uw wellness-informatie zal de arts van onze partner-apotheek beslissen of het geneesmiddel voor u aanvaardbaar is en dus aan u kan worden voorgeschreven.

Hun all-inclusive service omvat online consultatie, recept, medicatie en expreslevering. Daar wordt het eerste medicijn discreet verpakt en verzonden.

Is het veilig om Condyline online te kopen bij Treated?

Treated Pharmacy, met hoofdzetel in Londen, is geaccrediteerd op Europees niveau.

Bovendien schrijft hun team van artsen alleen condyline voor aan patiënten voor voor wie het medicijn geschikt is. Bovendien is het een medische organisatie die door de Europese Commissie wordt gecontroleerd en die alleen geneesmiddelen aanbiedt die door de verplichte klinische proeven heengaan voordat ze worden goedgekeurd voor patiënten.

Kan ik Condyline kopen zonder recept?

Condyline kan in Frankrijk niet zonder recept worden gekocht, u moet in het bezit zijn van een geldig recept van een arts. Vermijd het kopen van Condyline aan de balie op het internet, aangezien dit gevaarlijke namaakproducten zijn die schadelijk zijn voor uw gezondheid.

acheter Condyline
acheter Condyline

Medische beoordeling

Na evaluatie van uw medische informatie, zal hun arts het recept voor Condyline uitgeven. Deze wordt u de volgende werkdag toegestuurd. Na ontvangst van uw recept kunt u het omruilen bij een apotheek van uw keuze en het voorgeschreven preparaat op kosten van de apotheek kopen.

Wat is Condyline en waar wordt het voor gebruikt?

Genitale wratten (condyloma’s) zijn huidveranderingen die het gevolg zijn van het HP-virus (humaan papilloom) en die bij onbeschermde seks worden overgedragen. Genitale wratten kunnen voorkomen op de vagina, lippen, penis of in de rectale zone.

Het werkingsmechanisme van condyline is gebaseerd op de werkzame stof podophyllotoxine. De drug werkt direct in op wratten en zorgt ervoor dat ze doodgaan.

Voor wie is Condyline geschikt?

Het kopen van Condyline is aanvaardbaar voor de behandeling van volwassenen die niet tot een van deze risicogroepen behoren. Tot deze risicogroepen behoren zwangere of borstvoedende vrouwen, kinderen jonger dan 12 jaar en patiënten die een ander geneesmiddel met podofylline gebruiken of gebruiken.

Mensen die niet tot de genoemde risicogroepen behoren, mogen Condyline gebruiken voor de huidige genitale wratten, mits dit is overeengekomen met de arts en de behandeling wordt begeleid door een arts.

De arts onderzoekt de aangetaste huidgebieden en kan, indien een virusinfectie wordt vermoed, een klein weefselmonster nemen om deze onder de microscoop nader te onderzoeken.

fun-pick03
fun-pick03
Condyline-opslag en -verwijdering

Resterende geneesmiddelen met verlopen vervaldata dienen onmiddellijk te worden verwijderd.

Deze residuen mogen niet in de badkamer worden afgevoerd, omdat het grondwater dan verontreinigd is. In een apotheek in De Commissie is van mening dat het mogelijk is om de verordeningen die in de verschillende regio’s van kracht zijn, op te vragen.

Condyline-effect: Hoe kan Condyline werken?

Het actieve bestanddeel podophyllotoxine remt de celdeling en veroorzaakt de dood van met het virus geïnfecteerde cellen op de aangetaste plaatsen. Aangezien geïnfecteerde cellen afsterven, krimpen de genitale wratten langzaam in tot de volledige behandeling is voltooid.

Als na de eerste toepassingscyclus, die een driedaagse behandelingscyclus en een vierdaagse onderbreking omvat, geen volledig herstel is bereikt, kan een nieuwe toepassing worden uitgevoerd.

Klik hier om Condyline te kopen – Levering binnen 24 uur

Toepassing en dosering van Condyline

Alvorens het geneesmiddel aan te brengen, moeten de aangetaste delen van het lichaam grondig worden gereinigd met zeep en gedroogd. Tenzij anders voorgeschreven door uw arts, neem de medicatie twee keer per dag in, een keer ‘s morgens en een keer ‘s avonds met een pauze van 12 uur, gedurende drie opeenvolgende dagen met een wattenstaafje direct op de wratten.

Het geneesmiddel moet volledig droog zijn en mag niet in aanraking komen met de huid of de omliggende slijmvliezen. Als het geneesmiddel in de ogen komt, is het noodzakelijk om uw ogen onmiddellijk te wassen met koud water. Als de symptomen aanhouden, raadpleeg dan uw arts.

Na het verstrijken van deze drie dagen dient een wachttijd van vier dagen te worden toegestaan en kan aanvullende behandeling plaatsvinden, mits dit met de arts is overeengekomen. In totaal konden de driedaagse therapie en de vierdaagse pauzeprogrammacyclus maximaal vijf weken worden volgehouden. De moet worden gelezen voor het eerste gebruik.

Hoe wordt Condyline correct toegepast?

Applicators of wattenstaafjes zijn aanvaardbaar om Condyline Gel zo hygiënisch mogelijk aan te brengen. Als alternatief kunnen ook vingers worden gebruikt om de gel aan te brengen, maar deze moeten vooraf grondig worden gereinigd.

De gel moet volledig doordringen in de genitale wratten. Het programma kan alleen worden uitgevoerd in gebieden waar genitale wratten worden gevonden.

Bijwerkingen

Na gebruik van de vloeistof treedt er soms een kort branderig gevoel op, maar het verdwijnt na een paar minuten. Tijdens de tweede of derde dag van de behandeling kunnen lokale irritaties (roodheid, tintelingen, jeuk, tederheid, pijn) rond de wratten optreden. Lokale irritaties variëren tussen de 35 en 40 procent van de patiënten.

Vaak

Meestal zijn deze klachten van korte duur.
Na twee tot drie dagen na toepassing: pijn, roodheid, ulceratie op of rond genitale wratten. Vertel uw arts of u een van de bovenstaande bijwerkingen opmerkt of dat deze niet verdwijnen.

Zeldzaam

Misselijkheid, braken, maag- of darmproblemen. Informeer uw arts onmiddellijk.

Als u zwanger bent of van plan bent binnenkort zwanger te worden of uw kind borstvoeding te geven, moet u geen Condyline kopen, omdat Condyline schadelijk kan zijn voor het kind. Condyline mag ook niet door kinderen worden ingenomen.

Interacties en contra-indicaties (waarschuwingen)

Gelijktijdige behandeling met andere trainingen die podofylline bevatten is niet toegestaan, omdat deze ook de werkzame stof podofyllotoxine bevatten. Andere interacties met andere preparaten zijn niet bekend.

Waarschuwingen worden gegeven voor overgevoeligheid voor podophyllotoxine of een ander element van dit geneesmiddel of voor bloedingen of ontstekingen van genitale wratten.

Tijdens de zwangerschap of borstvoeding is het gebruik van dit geneesmiddel niet toegestaan, omdat het schadelijk kan zijn voor het kind of de peuter. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Alcohol is niet toegestaan tijdens de behandeling, omdat het kan leiden tot een enorme toename van ongewenste gevolgen.

Mannen moeten tijdens de seks condooms gebruiken, anders bestaat er een risico op infectie voor hun partners. Als veiligheidsmaatregel moeten seksuele partners ook de arts raadplegen en, indien nodig, passende maatregelen nemen.

Wanneer mag Condyline niet worden verkregen?

Condyline mag niet worden ingenomen op grote delen van de huid, in open wonden of in geval van overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Voorafgaand aan de behandeling moet de arts controleren of er sprake is van een zwangerschap.

Als er geen zwangerschap is, kan de arts het basiswerk voor de behandeling van genitale wratten voorschrijven. De persoon moet passende anticonceptiemaatregelen nemen en deze gedurende vier weken na afloop van de behandeling bewaren.

Hoe wordt Condyline gebruikt?

Gebruik Condyline Lotion als volgt:

 • Gebruik de lotion in wratten met een wattenstaafje of borstel en laat het drogen.
 • Sluit de flacon zodat de lotion niet verdampt.
 • Vermijd contact van de vloeistof met de ogen, oogleden, neus of mond en spoel onmiddellijk met veel water als de vloeistof in contact komt.
 • Gebruik Condyline drie keer per week gedurende maximaal 5 weken.

Bekijk de prijs van Condyline op onze partner-apotheek

Condyline prijs

Hier zijn de prijzen van Condyline van onze partner-apotheek (de prijzen kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn):

 • 1 fles van 3,5ml bij 80€

  U kent nu de echte prijzen van Condyline, wat altijd nuttige informatie is voordat u Condyline in alle veiligheid online koopt!

  0 0 voter
  Évaluation de l'article
S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments
0
Nous aimerions avoir votre avis, veuillez laisser un commentaire.x
()
x