ᐅ Gonorroe behandeling online kopen: 24-uurs levering!

Gonorroe

De behandeling van gonorroe kopen

Waarom een gonorroe behandeling kopen? Het wordt veroorzaakt door de bacterie ‘Neisseria gonorroe’ of ‘gonococcus’, die meestal voorkomt bij vaginale of penile afscheiding.

Herken de symptomen van gonorroe…

De indicatoren van gonnoroea verschijnen gewoonlijk twee weken na het begin van de ziekte, maar de symptomen kunnen niet tot verscheidene maanden later verschijnen. Ongeveer 1 op 10 geïnfecteerde mannen en 5 op 10 geïnfecteerde vrouwen kunnen geen symptomen ontwikkelen, wat betekent dat ze niet onmiddellijk behandeld worden en het risico lopen om het over te dragen.

 • Geïnfecteerd sperma of vaginale afscheidingen die in contact komen met uw ogen kunnen conjunctivitis veroorzaken.
 • Infecties van de anus of rugpassage (anus) kunnen ongemak, pijn of afscheiding veroorzaken.
 • Keelaandoeningen veroorzaken meestal geen symptomen.
 • De symptomen bij vrouwen kunnen van persoon tot persoon verschillen en veel vrouwen kunnen op geen enkele manier duidelijke symptomen krijgen.
 • Ongebruikelijke vaginale afscheiding, die een dunne of waterige textuur kan hebben en geel of groen van kleur kan zijn.
 • Pijn, of branderig gevoel tijdens het plassen
 • Onregelmatige periodes

De symptomen bij mannen kunnen ook van man tot man verschillen en sommige mannen kunnen geen duidelijke symptomen hebben.

 • Een ongebruikelijke afscheiding uit de punt van de penis, die geel, wit of groen kan zijn.
 • Een gezwollen voorhuid

Gonnoroea in babys: De gonnoroea kan van moeder op kind tijdens bevalling worden overgebracht. Het is belangrijk om getest te worden op gonorroe als u denkt dat dat je misschien geïnfecteerd bent en dat je zwanger bent.

Zuigelingen met gonorroe kunnen gedurende de eerste twee weken na aankomst symptomen in hun eigen ogen hebben.

Zie de prijs van de Gonorroe behandeling op onze partner-apotheek

Gonorroe screening

De enige manier om te weten of je gonorroe hebt, is om een screeningtest te doen. U kunt willen worden getest als u symptomen van gonnoroea of een andere STD hebt, of als u onbeschermde geslacht hebt gehad en iets kan gevangen hebben.

Het wordt aanbevolen dat u de test doet als:

 • U of uw echtgenoot heeft om het even welk van de symptomen van gonnoroeasymptomen hierboven vermeld.
 • Je hebt onlangs onbeschermde seks gehad met een nieuwe echtgenoot.
 • Een partner had onbeschermde seksuele gemeenschap met verschillende mensen….
 • Tijdens een lichamelijk onderzoek vertelt een zorgverlener u dat de cellen in uw baarmoederhals ontstoken zijn of dat er een ontlading is.
 • Je hebt momenteel een andere SOA…
 • Een echtgenoot informeert u dat hij of zij een SOA heeft.
 • U bent zwanger of bent van plan zwanger te worden

Enkele van de plaatsen waar u kunt worden getest zijn onder andere:

Thuis bieden wij diverse thuistests aan die u kunt gebruiken om uw status te beoordelen. Bestel een testkit online bij Treated en profiteer van een handige testservice en extra ondersteuning indien nodig.

In een seksuele gezondheidskliniek

Hoe te om gonnoroeabehandeling te kopen
op het internet:

Uw bestelling wordt geëvalueerd en goedgekeurd als het u uitkomt.
Als uw bestelling is goedgekeurd, kan deze naar u of een plaatselijk postkantoor worden verzonden.

acheter le traitement gonorrhée
acheter le traitement gonorrhée

Wat is de behandeling van gonorroe en hoe werkt het?

De typische behandeling voor gonnoroea is een klasse van antibiotica die werken door bacteriën te verhinderen zich te vermenigvuldigen en uw lichaam te helpen de ziekte te bestrijden.

De behandeling bestaat meestal uit de injectie van een antibioticum en een klasse van antibiotica in pillenvorm.

Bij Behandeld, kunt u een behandeling voor gonnoroea kopen.

Hoe te om gonnoroeabehandeling te kopen

Behandeld biedt behandeling voor gonorroe online, maar u kunt een bezoek brengen aan een gemeenschapskliniek voor seksuele gezondheid of het kantoor van uw arts ook. Zij kunnen u voorzien van een injectie en orale antibiotica wanneer dat nodig is, en als ze ideaal voor u zijn.

Wat kunt u verwachten tijdens de behandeling?

Wat gebeurt er met mijn symptomen? Na de start van de behandeling moet u een verbetering van uw klachten gaan zien, als u die in het begin al had.

Normaal gesproken verdwijnen de symptomen binnen een week na aanvang van de behandeling. Als u orale gonorroe pillen neemt, zelfs als uw symptomen verbeteren, moet u alle behandelingen nemen om ervoor te zorgen dat de infectie niet opnieuw opduikt.

Wanneer zal mijn ziekte verdwijnen? Een vervolgonderzoek wordt meestal 2 tot 4 weken na de behandeling uitgevoerd, wat meestal een “healing test” wordt genoemd en controleert of je geen soa meer hebt. Dit kan worden georganiseerd door een tussenpersoon.

Wij raden je aan om geen seks te hebben terwijl je gonorroe hebt. Dit is inclusief voor het verkrijgen van een bevestiging van uw ziekte, en zelfs nadat uw symptomen zijn verdwenen of u uw behandeling hebt voltooid, maar u heeft uw genezing nog niet laten beoordelen.

We hebben aanbevolen om pas te beginnen met seks te hebben als jij en je partner een behandeltest hebben ondergaan waaruit blijkt dat je niet langer besmet bent. Als je ervoor kiest om seks te hebben voordat je een negatief gonorroe testresultaat hebt, moet je een condoom gebruiken om de overdracht van je ziekte te voorkomen.

Wat te doen als de behandeling niet werkt?

Als u na de behandeling nog steeds klachten heeft: als uw klachten na enkele weken of na afloop van de behandeling niet verdwijnen, kunt u de ziekte nog steeds hebben.

Vermijd seks totdat u of uw partner een behandeltest heeft ondergaan en als u nog steeds klachten heeft, moet u naar uw huisarts of de GUM-kliniek gaan en advies inwinnen over de volgende stappen.

Waarom wordt gonorroe moeilijker te behandelen? Het wordt steeds moeilijker om gonorroe te behandelen omdat de ziektekiemen die het veroorzaken resistent worden tegen geneesmiddelen.

Omdat dit een groeiend probleem is, moet je ervoor zorgen dat je wacht tot je infectie is verdwenen voordat je seks hebt en dat je tijdens de seks altijd condooms gebruikt om toekomstige infecties te voorkomen.

acheter le traitement gonorrhée
acheter le traitement gonorrhée
Kan gonorroe genezen worden?

Zal het kopen van een gonorroe behandeling de ziekte volledig elimineren? Ja. Een gonorroe-infectie kan met medicijnen worden behandeld. Een adequate behandeling kan de ziekte stoppen, maar kan de permanente schade niet ongedaan maken, en daarom is het van cruciaal belang om zo snel mogelijk behandeld en getest te worden. mogelijk.

Kan Lagonorrhea weer verschijnen na de therapie? Ja. Als u gonnoroea hebt gehad en medicatie hebt genomen om het in het verleden te behandelen, kunt u opnieuw worden besmet als u onbeschermde geslacht met een persoon met gonnoroea hebt. Er is absoluut geen enkele behandeling, zoals een vaccin, die u resistent maakt tegen gonorroe.

Kunt u het behandelen met vrij verkrijgbare medicijnen of natuurlijke geneesmiddelen?

Het is een belangrijk risico om te proberen gonorroe te behandelen zonder de nodige medische hulp te krijgen. De medicijnen over de toonbank of de natuurlijke huisremedies worden niet bewezen om gonnoroea te behandelen. Dus als je ze probeert te gebruiken in plaats van de juiste behandeling, kan het langdurige ziekte en misschien zelfs langetermijneffecten veroorzaken.

Wat zijn de langetermijneffecten als gonorroe niet wordt behandeld? Indien onbehandeld, of niet goed behandeld, kan gonorroe leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder het volgende:

 • Onbehandelde gonorroe kan zich verspreiden door de baarmoeder en eileiders. Dit kan meer complicaties veroorzaken, waaronder een ontstekingsziekte van het bekken (PID) die kan leiden tot littekens op de eileiders, een grotere kans op complicaties tijdens de zwangerschap of onvruchtbaarheid. De PID is een ernstige ziekte die onmiddellijke medische aandacht vereist.
 • Onbehandelde gonorroe kan leiden tot bijbalontsteking, de ontsteking van een klein buisje in de testikels.
 • Epididymitis is behandelbaar, maar als het onbehandeld blijft, kan het leiden tot onvruchtbaarheid.
 • Infectie die zich over het hele lichaam verspreidt. Ziektekiemen die gonorroe veroorzaken kunnen zich in het bloed verspreiden en andere delen van het lichaam, waaronder uw gewrichten, infecteren. De mensen met onbehandelde gonorroe kunnen koorts, uitslag en huidletsels, gewrichtspijn, zwelling en stijfheid hebben.
 • Verhoogd risico op hiv/aids. Onbehandelde gonorroe verhoogt het risico op besmetting met het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) wanneer je seks hebt met iemand die het heeft. Die met gonnoroea en HIV kunnen beide ziekten ook gemakkelijker overbrengen.
 • De onbehandelde gonnoroea die van moeder op kind tijdens bevalling wordt overgebracht kan blindheid, hoofdhuidpijn en andere voorwaarden in kinderen veroorzaken.
fun pick 09
fun pick 09

Hoe kan ik gonorroe voorkomen?

Wat kan ik doen om geen gonorroe te krijgen?

 • Gebruik mannelijke of vrouwelijke condooms wanneer je vaginale geslachtsgemeenschap hebt, of mannelijke condooms tijdens anale geslachtsgemeenschap.
 • Deel geen seksspeeltjes, was ze niet en bedek ze met een nieuw condoom voordat iemand ze gebruikt.
 • Voer routinetests voor SOA’s uit en moedig partners aan om hetzelfde te doen.

Prijs van de gonorroe behandeling

Hier zijn de prijzen van de gonorroebehandeling van onze partner-apotheek (de prijzen kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn):

 • 1 behandeling van 500mg en 200mg bij 80€ van 500mg en 200mg

U kent nu de ware prijzen van de gonorroe behandeling, wat altijd nuttige informatie is voordat u de gonorroe behandeling veilig online kunt kopen!

Koop de gonorroebehandelingskit

Waarom de gonorroe kit kopen? De gonnoroea is de tweede – gemeenschappelijkste bacteriële STD. In 2017 was er een toename van meer dan 20% in diagnoses.

De symptomen van gonnoroea kunnen omvatten:

 • Penile lossing of dekbed
 • Pijn bij het plassen

Soms kan gonorroe asymptomatisch zijn (zonder symptomen). Daarom is het essentieel om getest te worden op gonorroe, ook al zijn er geen symptomen. Indien verlaten onbehandeld, kan de gonnoroea tot onvruchtbaarheid in beide geslachten, bekken ontstekingsziekte, sepsis of ectopische zwangerschap in vrouwen leiden.

Bij oudere vrouwen kan onbehandelde gonorroe leiden tot een miskraam, een voortijdige bevalling of de geboorte van een baby met gezichtsschade.

Klik hier om Gonorroe behandeling te kopen – 24-uurs levering

Gonorroe screening

Om gonorroe te controleren, is een urinemonster nodig.

Gonorroe heeft een incubatieperiode van 2 tot 7 dagen. Vroegtijdige opsporing van gonorroe kan leiden tot een vals negatief. De kans is groter dat de symptomen zich later ontwikkelen, waarna u de infectie op uw partner kunt hebben overgedragen.

Wat zit er in de evaluatiekit?

Koop de gonorroe kit inclusief:

 • Een naamplaatje
 • Verpakking portemonnee
 • Een vooruitbetaalde enveloppe
 • Een aanvraagformulier
 • Eén flacon met monster

Hoe gebruik ik de gonorroe kit?

Om de analyseset te gebruiken, vult u eerst de documentatie (petitieformulier en etiket) in met een zwarte balpen. Zorg ervoor dat u duidelijk de nodige informatie schrijft.

Idealiter wordt uw monster ‘s morgens genomen, direct na het ontwaken. Open de urine-opvangbak door het vastdraaien van het en beginnen te plassen in de doos. Zodra je de doos voor de helft gevuld hebt, ga dan verder met plassen in het toilet.

Giet de urine uit de monsterdoos voorzichtig in de monsterflacon en zorg ervoor dat er geen urine aan de buitenkant van de buis blijft zitten.

Gooi de rest van de urine uit de monsterdoos in de badkamer weg en gooi deze in de doos.

Hoe kan de gonorroe testkit werken?

De gonorroebacterie zit in het vocht in de vagina of penis, dus na het nemen van een monster uit een van deze twee gebieden kan de beoordeling worden gebruikt om te bepalen of de bacterie aanwezig is. De evaluatieset is meer dan 95% nauwkeurig, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen voor betrouwbare resultaten.

funpick-doc
funpick-doc
Hoe gebruik ik de gonorroe testkit?

De testkit bevat alles wat u nodig heeft om de test efficiënt uit te voeren. Zorg er altijd voor dat u de instructies leest voordat u met het examen begint, in plaats van ze correct te lezen, wat het examen ongeldig kan maken.

Voor vrouwen, verwijder het wattenstaafje uit de steriele verpakking en plaats het in de vaginale opening. U moet ongeveer 3 cm zijn, totdat de punt niet meer zichtbaar is, draai dan het wattenstaafje in cirkelvormige bewegingen gedurende 15-20 minuten. Verwijder het wattenstaafje en plaats het in de reageerbuis.

Voor mannen, verwijder eerst het wattenstaafje uit de steriele verpakking. U kunt op twee verschillende manieren testen, afhankelijk van het feit of u al dan niet symptomen heeft.

Wanneer u een penile discharge heeft gezien, kunt u het monster nemen door het op het wattenstaafje te leggen. Als u geen stroom heeft opgemerkt, moet u het wattenstaafje in uw plasbuis steken en het 3 keer draaien. Zodra u een monster heeft genomen van een monster, plaats het wattenstaafje in de reageerbuis.

Open vervolgens de pot met reagens A en verwijder het wattenstaafje van het monster (zorg ervoor dat het niets raakt). Voeg 5 druppels reagens A toe aan de reageerbuis, draai het wattenstaafje 15 keer en laat het daarna 2 minuten staan.

Neem met de pipet de testoplossing en druk 3 druppels op de teststrip. Wacht 10 minuten en lees dan de resultaten.

Bestel Gonorroe behandeling tegen de beste prijs – online op recept!

Wat moet ik doen met de resultaten van de gonorroe test?

Als een lijn in strijd lijkt te zijn met het T-teken (of als er geen lijn verschijnt), is de test ongeldig en moet u de procedure herhalen door een nieuwe gonorroeikit aan te schaffen.

Als slechts één lijn tegen het teken van c verschijnt, dan is de test negatief, kreeg u waarschijnlijk geen gonnoroea en kan veilig geslacht blijven hebben. Als twee regels positief lijken te zijn, dan is de beoordeling positief en moet u de behandelingsmogelijkheden onderzoeken.

Sluit de flacon op de zak

Plaats naast het aanvraagformulier ook het plastic zakje met het urinemonster in de doos van de testkit. Stop dan de doos in de voorafbetaalde envelop, verzegel hem en plaats hem zo snel mogelijk in het laboratorium.

Wanneer ontvang ik mijn resultaten?

De resultaten zullen 2 dagen na ontvangst van uw monster door het laboratorium beschikbaar zijn.

FaQ op de aankoop van de gonorroeikit

Als u of uw echtgenoot symptomen van gonnoroea heeft of als één van u of uw echtgenoot of uw echtgenoot

je ex-echtgenoten vertelden je dat hij positief testte op gonorroe, je moet getest worden.

Als je geen monogame relatie hebt en seksueel actief bent, moet je ook overwegen om je regelmatig op andere SOA’s te laten screenen.

Als u positief voor gonnoroea test, zou u alle seksuele partners van de vorige 3 weken moeten informeren, aangezien zij ook zullen moeten worden getest.

De normale behandeling voor gonorroe is een injectie gevolgd door een antibioticapil. Echter, de alternatieve remedie van twee antibiotische pillen kan worden gegeven als u wilt.

Het is mogelijk dat u een week na de behandeling wordt gevraagd om een test te laten uitvoeren om na te gaan of de behandeling heeft gewerkt en of de infectie is opgeruimd.

Het monster dat u aanlevert, wordt geanalyseerd in een laboratorium met behulp van dezelfde analysetechnieken als die welke door ziekenhuizen en diensten voor seksuele gezondheid worden gebruikt.

Beide infecties komen zeer vaak voor en komen vaak in combinatie voor. Ze worden op precies dezelfde manier overgedragen, kunnen asymptomatisch zijn en complicaties zoals onvruchtbaarheid veroorzaken als ze niet worden gedetecteerd.

Als u de uitrusting van de gonnoroeabehandeling gebruikt, zal het u ook toestaan om te weten of is het bewijsmateriaal van chlamydia gevonden, zodat zult u niet het verdere testen moeten ondergaan. Als u ook op andere SOA’s wilt worden getest, kunt u onze uitgebreide SOA-test doen.

Onze partner-apotheek biedt u twee soorten test, een urinetest voor een zwabbertestkit voor meisjes. De urinetests zijn iets minder nauwkeurig bij vrouwen, vandaar dat de meisjes geadviseerd wordt om de zwabbertest te gebruiken. Beide tests zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt uw monster in een paar minuten nemen.

Voor de gonorroestests voor mannen moet u een urinemonster nemen met behulp van de bijgeleverde testkit. De testkit bevat een instructieboekje en twee plastic containers, waaronder u uw urine kunt verzamelen.

Het is absoluut noodzakelijk om het etiket in de verpakking te gebruiken en het op uw monster te plakken, anders kan het laboratorium uw monster niet analyseren.

De gonorroe testuitrusting voor meisjes bestaat uit een wattenstaafje, dat wordt gebruikt om een monster uit de vagina te nemen. Het is net zo snel als urineonderzoek en vereist het gebruik van een wattenstaafje.

U moet voorkomen dat u vaginale crèmes of behandelingen gebruikt voordat u uw monster neemt. Gonorroe kan worden gevonden in de lichaamsvloeistoffen van geslachtsorganen. Voor mensen met gonorroe, toont het testen van uw urinemonster of uitstrijkje een positief resultaat.

De gonnoroeaset is niet aanvaardbaar voor gonnoroeatests in de keel of het rectum. Als je onbeschermde orale of anale seks hebt gehad, moet je naar je lokale GUM-kliniek gaan voor testen.

Het is mogelijk dat met de test een ziekte die zich de afgelopen dagen heeft voorgedaan, niet wordt opgespoord. Als u zich zorgen maakt over het hebben van gevangen gonorroe, moet je er op getest worden. Indien onbehandeld, zal de ziekte zich verspreiden. Vanaf het moment dat u symptomen van gonorroe ervaart, kunt u complicaties hebben en de ziekte hebben doorgegeven aan uw partner.

Als uw test positief is voor gonorroe, dan wilt u een behandeling voor gonorroe.

Als uw resultaat positief is, moet u contact opnemen met uw huidige of voormalige partner om hen te laten weten dat zij ook dragers van de infectie kunnen zijn.

Uw partner moet worden getest of behandeld, anders kunt u opnieuw besmet raken. Om toekomstige ziekte te voorkomen, moet je proberen een condoom te gebruiken als je seks hebt met een nieuwe partner, als deze niet getest is.

Voor degenen die een negatief effect hebben gekregen, maar nog steeds symptomen ervaren, moet u een arts raadplegen. Hoewel valse resultaten zeldzaam zijn, is het onwaarschijnlijk dat uw test is mislukt.
0 0 voter
Évaluation de l'article
S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments
0
Nous aimerions avoir votre avis, veuillez laisser un commentaire.x
()
x