ᐅ Koop de chlamydia zelftest: 24-uurs levering!

chlamydia

Koop de chlamydia zelftest

Waarom een chlamydia zelftest kopen? Een chlamydiatest is de enige manier om uit te vinden of je tijdens de seks besmet bent geraakt.

Chlamydia komt niet alleen veel voor, maar ook onder seksueel overdraagbare aandoeningen die enige tijd onopgemerkt kunnen blijven.

Hoewel veel patiënten geen symptomen van chlamydia ontwikkelen, kan de ziekte zich verspreiden en op lange termijn complicaties veroorzaken.

Een huis chlamydia onderzoekstest staat u toe om te bepalen of u behandeling nodig hebt. Het grootste probleem met chlamydia is dat de besmette mensen zich niet bewust zijn van de ziekte en het aan hun seksuele partners blijven overbrengen.

Het is belangrijk dat iedereen zich kan testen om de huidige epidemie en de voortdurende stijging van de ziektecijfers, vooral onder jongeren, een halt toe te roepen.

Bekijk de prijs van Chlamydia Screening op onze partnerapotheek.

Home Chlamydia Screening Kit voor Mannen

De zelftest van chlamydia voor mannen bestaat uit een plastic monsterflesje waarmee u een urinemonster kunt aanbieden. De test is zeer eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met gedetailleerde instructies. De testkit bevat twee flesjes, een grote en een kleine.

Om uw monster te nemen, neem de fles uit en gebruik het om uw monster te nemen. U moet de eerste stroom van uw urine opvangen en de kleine fles minstens voor de helft vullen. Sluit het kleine flesje en plaats het in het grotere flesje met het absorberende papier.

Verzeker u ervan dat u het etiket dat u bijgeleverd krijgt, aanvult met uw volledige naam, voornaam, geslacht en geboortedatum, naast de datum en tijd waarop u uw monster heeft genomen.

Onze partner-apotheek kan alleen testkits verwerken als de monsterflacon goed geëtiketteerd is, dus zorg ervoor dat het etiket op de verpakking is aangebracht.

Uiteindelijk plaatst u de enorme fles met het monster in de vooraf geadresseerde enveloppe en verzegelt u deze. U moet de chlamydiascreeningsset zo snel mogelijk posten.

chlamydia femme
chlamydia femme

De het onderzoekstest van chlamydia van het huischlamydia voor vrouwen

De chlamydia zelftest bij meisjes bestaat uit een zwabbertest, aangezien er bewijs is dat de urinetests minder nauwkeurig zijn bij vrouwen.

Het is even gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met duidelijke instructies. Voordat u een wattenstaafje kiest, moet u uw handen wassen en drogen. Let erop dat u de punt van het wattenstaafje niet aanraakt in plaats van deze te verwijderen.

Steek de punt van het wattenstaafje in de vagina, maar pas op dat u het niet meer dan twee centimeter diep in de vagina plaatst. Draai het wattenstaafje 10 tot 15 minuten om. Zorg ervoor dat u uw chlamydiascreeningsset volgens de instructies etiketteert voordat u het in de vooraf geadresseerde envelop plaatst.

Is er een incubatieperiode?

Als u in de afgelopen 1-2 weken chlamydia heeft gehad, kan u een vals negatief resultaat worden gegeven. Het kan een paar weken duren voordat de ziekte zich ontwikkelt, dus de test kan een zeer recente infectie niet detecteren. Houdt u hier rekening mee als u het examen aflegt.

De chlamydiatests zijn 90 tot 95% waar. Als uw resultaat anders is dan dat van een seksuele partner, dan kunt u een vals negatief of vals-positief resultaat hebben verkregen.

Wat betekent het resultaat van mijn chlamydia zelftest?

Voor zij die positief hebben getest, zult u hoogst waarschijnlijk chlamydia hebben. De ziekte kan gemakkelijk worden behandeld met antibiotica.

Om te kopen, bezoek onze pagina’s over Azithromycine en Doxycycline behandelingen. Voor hen die een negatief resultaat hebben, hebt u geen chlamydia.

Maar als je recentelijk onbeschermde seks hebt gehad, kan het zijn dat je een infectie hebt die nog niet aantoonbaar is.

Als één van uw huidige partners positief voor chlamydia heeft getest, zou u behandeling moeten overwegen, zelfs als uw chlamydia zelftest negatief is geweest. Als u het niet zeker weet, moet u dit verder bespreken met uw arts.

Wanneer moet ik een chlamydia zelftest kopen?

Aangezien chlamydia ongeveer 14 dagen om in een test vergt te verschijnen, als u denkt u het hebt gehad, zou u twee weken vóór de test moeten wachten.

Hoe snel ontvang ik mijn antwoord?

Na aankoop van uw chlamydia zelftest, ontvangt u deze binnen 1 tot 2 dagen na uw bestelling van Treated.

acheter autotest chlamydia
acheter autotest chlamydia

Meer informatie over chlamydia

Wat is chlamydia?

Chlamydia is een veel voorkomende seksueel overdraagbare aandoening. Je krijgt het door onbeschermde seks (vaginaal, oraal of anaal), of door in contact te komen met de geslachtsdelen van een seksuele partner of door seksspeeltjes te delen zonder ze te wassen of ze telkens als ze gebruikt worden met een condoom te bedekken.

Het wordt veroorzaakt door een soort bacteriën die bekend staan als Chlamydia trachomatis, dat zich in het sperma bevindt, en vaginale afscheidingen.

Chlamydia infecteert normaal gesproken de genitaliën, maar het kan ook het rectum, de keel of de ogen infecteren.

Bij vrouwen gaat het om een ontstekingsziekte van het bekken, die kan leiden tot onvruchtbaarheid (geen kinderen kunnen krijgen) en een verhoogd risico op een miskraam. Bij mannen kan chlamydia leiden tot onvruchtbaarheid (onvermogen om kinderen te krijgen), zwelling van de testikels (orchitis) en reactieve artritis (ontsteking van de gewrichten).

Wat is de behandeling?

Eenvoudige antibioticatherapie – u kunt chlamydia zeer gemakkelijk behandelen met slechts één set antibiotica. Deze antibiotica beperken de ziekte en voorkomen dat ze zich voortplant, zodat het immuunsysteem van uw lichaam de infectie kan bestrijden.

95% van de mensen die hun antibiotica volgens de instructies op het recept innemen, vindt dat het de Chlamydia-infectie met succes elimineert.

De behandeling kan voor sommige mensen verschillend zijn – uw arts kan een ander type van antibioticum voorstellen als u zwanger bent, de borst gevend of als u schijnt om chlamydia lang genoeg gehad te hebben. U moet uw antibioticabehandeling voltooien, ook al lijken uw symptomen te zijn verbeterd.

Telefonische afspraak – als u persoonlijk advies nodig heeft of vragen heeft over chlamydia, kunt u een afspraak maken voor een telefonisch consult met een van onze artsen.

Wat u moet weten over chlamydiabehandeling

Bijwerkingen – soms vindt u een huiduitslag als bijwerking van doxycycline als u aan te veel zon wordt blootgesteld.

Andere behandelingen – uw arts kan een ander type antibiotica voorstellen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of borstvoeding geeft. lijkt al een tijdje chlamydia te hebben gehad.

Neem contact op met uw partners – als uit een test blijkt dat u chlamydia hebt opgelopen, moet u contact opnemen met uw recente seksuele partners (iedereen van de afgelopen zes weken) en ze dat laten weten.

Onze partner-apotheek heeft gespecialiseerde seksuele gezondheidsdeskundigen die u hierbij helpen of aanbieden om dit voor u te doen als u het gesprek niet zelf wilt voeren.

fun pick 09
fun pick 09
Kan ik nog steeds chlamydia doorgeven door middel van therapie?

Ja, u kunt nog steeds chlamydia overbrengen, zelfs als u wordt behandeld, omdat de behandeling niet genoeg bacteriën heeft gedood om u niet besmettelijk te maken.

Seks hebben – we raden je niet aan om een week na je behandeling seks te hebben, zelfs niet met een condoom. Dit kan erop wijzen dat u een week na het einde van uw zevendaagse cursus Doxycycline wacht. Als je partner ook chlamydia heeft, moet je zeven dagen na afloop van de behandeling geen seks hebben. Anders loopt u het risico de ziekte weer op te lopen.

Als u ervoor kiest om tijdens de eerste week van de therapie seks te hebben, gebruik dan een condoom en neem andere maatregelen (bijvoorbeeld: was de seksspeeltjes voordat u ze deelt) om te voorkomen dat u de infectie overdraagt.

Klik hier om Chlamydia screening te kopen – Levering binnen 24 uur

Hoe kan ik het meeste uit de chlamydiabehandeling halen?

Je moet de pillen precies zo innemen als voorgeschreven – als je een zevendaagse cursus volgen, probeer ze elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip te volgen. Als u denkt dat u zeer waarschijnlijk twee keer per dag gedurende een week pillen vergeet te nemen, kunt u een eendaagse behandeling aanvragen.

Vermijd seks – om voor jezelf te zorgen, moet je geen seks hebben, zelfs niet met een condoom, binnen zeven dagen na het voltooien van de chlamydiabehandeling. Dit verhoogt het risico dat u het bericht verzendt of opnieuw invoert. Probeer normaal te eten en veel vocht te drinken om je lichaam te helpen de ziekte te bestrijden.

Symptomenverbetering – veel mensen merken geen symptomen op als ze chlamydia krijgen. Het kan echter zijn dat u pijn (vooral bij het plassen) of een abnormale bloeding (als u een vrouw bent) hebt opgemerkt. U kunt over-the-counter pijnstillers zoals paracetamol of aspirine innemen als de pijn u stoort. Zorg ervoor dat u de instructies van deze vrij verkrijgbare pijnstillers leest en opvolgt.

Wanneer om meer hulp te krijgen – als u de volledige kuur van antibiotica neemt, zou de Chlamydiabesmetting na een week moeten verdwijnen. Ga naar een seksuele gezondheidskliniek of vraag advies aan een verpleegkundige of arts als een van deze dingen gebeurt:

 • U bent zwanger toen u met de behandeling begon.
 • De symptomen van Chlamydia hielden niet op een week na uw behandeling op

Antibiotische behandeling tegen chlamydia

Chlamydia wordt behandeld met een dosis van 100 mg antibiotische doxycycline die tweemaal daags gedurende een week wordt toegediend.

Bijwerkingen

Voor meer informatie kunt u het patiënteninformatieboekje over doxycycline lezen.

Voorzorgsmaatregelen

De mannen die een dikke of bloedige afscheiding uit de penis met zwelling of pijn hebben, of meisjes met een ernstige beledigende vaginale afscheiding of onregelmatige bloedingen en verminderde buikpijn moeten hun reguliere arts raadplegen.

Alternatieve behandeling

Mensen onder de 25 jaar kunnen een test organiseren via het Nationale Chlamydia Onderzoeksprogramma. Huisartsen, urogenitaalgeneeskundige klinieken en een paar inloopcentra kunnen de behandeling en het testen verzorgen.

Symptomen van chlamydia

De helft van de mannen en de overgrote meerderheid van de vrouwen heeft geen symptomen. Chlamydiabesmetting kan leiden tot ontsteking van de penis, baarmoeder, eileiders, eileiders, mond en anus en ogen.

 • Als de ziekte in de anus zit, zijn er geen symptomen, hoewel er soms wel sprake kan zijn van verdriet en verlies.
 • Infectie in de ogen kan zwelling, afscheiding en irritatie veroorzaken.
 • Keelontsteking komt niet vaak voor en geeft meestal geen symptomen.

Chlamydia creëert meestal geen blaren of open wonden. Als ze bestaan, moet een huisarts worden geraadpleegd.

fun pick 02
fun pick 02
Vrouwen

Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening. Vroegtijdige behandeling is essentieel. Indien onbehandeld, kan chlamydia leiden tot onvruchtbaarheid bij vrouwen. Er zijn vaak geen symptomen van chlamydia, of symptomen die zo mild zijn dat ze moeilijk te detecteren zijn. Zeven van de tien vrouwen met chlamydia merken de symptomen niet op.

Als er symptomen optreden, is het meestal binnen drie weken na de blootstelling.

Deze symptomen omvatten:

 • Abnormale of overmatige vaginale afscheiding, meestal melkachtig of geelachtig, en/of
 • Een gevoel van verbranding tijdens het plassen of de noodzaak om zeer frequent te plassen.

De symptomen op langere termijn zijn onder andere:

 • Bloeden of pijn tijdens de geslachtsgemeenschap
 • buik- of rugpijn, of
 • Een gevoel van zwaarte in de heupen
Mannen

Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening. Vroegtijdige behandeling is essentieel. Hij heeft vaak geen symptomen, of symptomen die zo mild zijn dat ze moeilijk te detecteren zijn.

Een kwart tot de helft van de mannelijke chlamydiagevallen blijft onopgemerkt, wat een deel van de reden is waarom het aantal besmettingen in de afgelopen 15 decennia dramatisch is toegenomen.

Op korte termijn, als de symptomen van chlamydia bij mensen verschijnen, is het gewoonlijk binnen zeven tot eenentwintig dagen na de ziekte. De eerste symptomen kunnen variëren van:

 • Het vrijkomen van de punt van de penis die wit, bewolkt of waterig kan zijn.
 • Ontstoken, gevoelige of pijnlijke testikels (dit leed kan ook in de omgeving van de testikels optreden).
 • Chlamydia kan zich ook manifesteren als een infectie van de keel, conjunctivitis (van de baarmoeder) en rectale pijn, bloeden of afscheiding.
Onbehandelde chlamydia – vrouwen
 • Bekkenontstekingsziekte (PID) – een bacteriële ziekte die zich verspreidt van de baarmoederhals van een vrouw naar de eierstokken en eierstokken. Salpingitis kan leiden tot onvruchtbaarheid, diepe bekkenpijn en een verhoogde kans op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.
 • Bartholinitis – een aandoening waarbij de klieren die slijm afscheiden om de vagina te smeren geblokkeerd en geïnfecteerd raken. Dit kan leiden tot de vorming van cysten of abcessen gevuld met pus.
 • PID – blokkade obstructie Eileiders vernietigen eileiders die voorkomen dat het ei door of in de eileiders kan komen.
 • Cervicitis – een aandoening waarbij de baarmoederhals uitzet en cysten ontwikkelt (die geïnfecteerd kunnen raken), als ze niet op lange termijn wordt behandeld. Chronische cervicitis kan leiden tot rugpijn, bekkenpijn en aanhoudende vaginale afscheiding. Tijdens de bevalling kan chlamydia ook van moeder op kind worden overgedragen, wat kan leiden tot ooginfecties of longontsteking.
Onbehandelde chlamydia – mannen
 • Urethrale infecties, die ernstige nierbeschadiging kunnen veroorzaken.
 • Een ontstoken rectum
 • Ontstoken testikels
 • Zwelling en ontsteking van de buis voor het transport en de opslag van het sperma, wat kan leiden tot een abces en steriliteit.
funpick-doc
funpick-doc

Welke antibiotica zijn er beschikbaar voor chlamydia?

Onze partnerapotheek Treated biedt beide antibiotica voor chlamydia aan. Dit zijn de twee meest betrouwbare geneesmiddelen die momenteel op de markt zijn: azithromycine en doxycycline.

Deze twee voorbereidingen voldoen aan verschillende eisen.

Azithromycine is een fantastisch middel voor de vroegtijdige opsporing van ongecompliceerde ziekten. In dergelijke gevallen is één enkele gelijktijdige inname van twee 500 mg tabletten voldoende om volledig te herstellen.

Doxycycline daarentegen wordt één of twee keer per dag gedurende een periode van vijf tot tien keer per dag genomen, afhankelijk van de ernst van de ziekte. In bijzonder ernstige gevallen kan ook een behandelingsperiode van maximaal 3 weken nodig zijn.

Het verbruik van azithromycine punt bereikte een succespercentage van 96,8%.

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van de intensiteit van de infectie.

In het geval van ongecompliceerde ziekten kan een effectieve behandeling worden gegeven door het innemen van twee azithromycinetabletten na of een korte behandeling met doxycycline, bijvoorbeeld gedurende vijf dagen.

In complexe of langdurige gevallen kan de consumptie van doxycycline verlengd worden tot 3 weken, in sommige gevallen zijn verschillende oplossingen essentieel.

Het is echter essentieel dat de partner een ziekte precies op hetzelfde moment behandelt. Bij het gebruik van azithromycine is het ook van essentieel belang om geslachtsgemeenschap (vaginaal, anaal en oraal) gedurende zeven dagen na inname te voorkomen.

Als je niet zonder seks wilt, kun je condooms gebruiken. Vergeet echter niet dat condooms geen 100% bescherming bieden en weer besmettelijk kunnen zijn.

Als je seks hebt gehad tijdens je doxycycline behandeling of met een tussenpoos van zeven dagen na de behandeling met azithromycine, moet je arts je laten testen op chlamydia. Het is de enige manier om er zeker van te zijn dat je genezen bent.

Waarom is het belangrijk om chlamydia in een vroeg stadium op te sporen en snel te handelen?

Mogelijke gevolgen van onbehandelde chlamydiabesmetting bij vrouwen

Bij meisjes kunnen ziekteverwekkers zich via de baarmoederhals omhoog bewegen naar interne organen zoals de baarmoeder, eileiders en eierstokken. In dergelijke gevallen kunnen de eileiders genezen en aan elkaar plakken, met als gevolg onvruchtbaarheid. Gelieve nota te nemen van deze punten om het risico van onvruchtbaarheid verbonden aan chlamydia beter te beoordelen:

25 procent van de besmette vrouwen wordt onvruchtbaar

90 procent van de sterilisaties veroorzaakt door Beschadigde of opgesloten eileiders worden veroorzaakt door de Chlamydia trachomatis-bacterie.

Chronische ontsteking van het hele bekkengebied kan niet worden uitgesloten als de ziekte aanhoudt. Ziekteverwekkers kunnen zich ook verspreiden naar het buikvlies, de lever of het aanhangsel. Dit veroorzaakt symptomen zoals koorts, vermoeidheid en pijn in de lever naast in het buikgebied van de rechterhelft van het lichaam.

Vooral dramatische gevolgen kunnen zich voordoen als een vrouw die lange tijd besmet is geweest, zwanger wordt. In dergelijke gevallen neemt de kans op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap toe, waarbij het kind meestal sterft.

De moeder wordt dan blootgesteld aan levensbedreigende complicaties. Bij besmette zwangere vrouwen nemen ook de risico’s van zwangerschap in de buikholte, vroegtijdige geboorte en doodgeboorte toe.

Mogelijke gevolgen van onbehandelde chlamydiabesmetting bij mannen

Ziekteverwekkers kunnen zich ook naar de mens verspreiden en interne genitale gebieden infecteren. Dit gebeurt via de plasbuis, waardoor de plasbuis kan vernauwen. Frequent plassen, een verandering in druk of zelfs bloedige urine kan het gevolg zijn.

Als de chlamydiabesmetting doorgaat, kan er een ontsteking van het gehele interne genitale gebied optreden, maar vooral de bijbal, de gasvervangers en de prostaatklier worden aangetast. Soms is het de onvruchtbaarheid van dit type.

Hoe kan ik een ziekte op tijd opsporen?

Regelmatige controles door de huisarts, gynaecoloog of uroloog verminderen het risico van verspreiding en de waarschijnlijke gevolgen die hier worden genoemd.

Chlamydia, dat in een vroeg stadium kan worden ontdekt door de aankoop van een zelftest met chlamydia, is relatief eenvoudig te behandelen. Opgemerkt moet worden dat de Zorgverzekeringsfondsen dekken de kosten van één test per jaar voor meisjes onder de 25 jaar. Dit gebeurt in het kader van de prenatale zorg. Bescherm uzelf en uw ongeboren kind door het te gebruiken.

Is chlamydia genezen als de ziekte eenmaal gevorderd is?

De ziekte zelf kan altijd genezen worden door het gebruik van antibiotica, maar een belangrijk gevolg van de ziekte is niet: onvruchtbaarheid is grotendeels onomkeerbaar bij zowel mannen als vrouwen. Alleen zij die vroeg ontdekken als zij problemen met chlamydia hebben en het behandelen kunnen de mogelijkheid uitsluiten dat het steriel wordt.

Iedereen die positief getest is, moet behandeld worden. Een test is vooral nuttig wanneer u één of meer symptomen ontdekt die wijzen op een ziekte.

Vooral als u van plan bent om in de nabije toekomst zwanger te worden of als u weet dat uw seksuele partner de afgelopen zes weken chlamydia heeft gehad. Sneltesten worden echter niet aanbevolen omdat ze niet betrouwbaar het juiste resultaat aangeven, dus neem contact op met een arts.

Bestel Chlamydia Screening tegen de beste prijs – bestel online!

Zijn er andere medicijnen tegen chlamydia of kan ik mezelf beschermen?

Er is geen alternatief meer voor antibiotica. De enige effectieve manier om jezelf te beschermen tegen chlamydiabesmetting voordat de overdracht plaatsvindt, is om je vaak te laten testen, zowel jij als je nieuwe seksuele partners, voor de seks. In de praktijk, maar het is erg zwaar.

Merk ook op dat chlamydia wordt overgedragen via de genitale vloeistoffen van mensen, seks, en dat de chlamydia wordt overgedragen via de genitale vloeistoffen van mensen. Mondelinge kan voldoende zijn voor de overdracht van ziektekiemen en zelfs anale seks kan leiden tot een infectie.

Condooms bieden enige bescherming. Hoewel dit niet absoluut betrouwbaar is, bevelen artsen het gebruik van condooms aan, vooral als er regelmatig van partner of in een vroeg stadium van een relatie wordt gewisseld.

Wie loopt er een bijzonder risico?

Statistisch gezien zijn jongvolwassenen van 15 tot 25 jaar bijzonder kwetsbaar voor chlamydia. Dit is alarmerend, omdat de meeste mensen in deze leeftijdsgroep geen duidelijk of onvoldoende inzicht hebben in de ziekte.

Volgens een studie van het Robert Koch Instituut is ongeveer zes tot zeven procent van de meisjes tussen de 15 en 24 jaar besmet. Bij mannen van dezelfde leeftijd is de snelheid soms meer dan twee keer zo hoog: 15% van de jonge mannen in de leeftijd van 15 tot 19 jaar dragen ziekteverwekkers, evenals ongeveer 18% van de mannen in de leeftijd van 20 tot 24 jaar.

Aangenomen wordt dat de bovengenoemde groep personen bijzonder vaak besmet is, aangezien deze leeftijdsgroep onderhevig is aan enige verandering in seksuele partners. In deze groep zijn degenen die het meeste risico lopen, degenen die onbeschermde seks hebben met andere partners.

Hoe wordt chlamydia gediagnosticeerd?

Er zijn twee afzonderlijke tests die kunnen worden gebruikt om chlamydiabesmetting op te sporen. Dit kan door middel van een urinetest of met een uitstrijkje. De uitstrijkje is gevoeliger, geeft nauwkeurigere resultaten en wordt vooral bij meisjes gebruikt.

Aangezien een uitstrijkje in de plasbuis van een man zeer pijnlijk kan zijn, wordt dit alleen gedaan in gevallen waarin de arts het absoluut noodzakelijk acht. De urinetest wordt normaal gesproken gebruikt voor mannen.

Uitstrijkjes kunnen meestal uit het genitale gebied worden genomen, de anus, keel of zelfs in de ogen.

Het type laboratoriumonderzoek is in beide gevallen precies hetzelfde en wordt uitgevoerd door middel van een polymerasekettingreactie. De gevoeligheid is over het algemeen hoog en het resultaat is 90% waar.

De monsters worden door de huisarts, gynaecoloog of uroloog afgenomen en naar een laboratorium gestuurd voor onderzoek. Als algemene regel geldt dat u de kosten zelf moet betalen. Meisjes jonger dan 25 jaar zijn vrijgesteld van deze regel, aangezien de ziektekostenverzekeraars de kosten van laboratoriumtests voor deze groep jaarlijks voor hun rekening nemen.

Snelle tests die via het internet worden aangeboden, worden over het algemeen als onbetrouwbaar beschouwd. Aangezien er ernstige complicaties kunnen optreden, vooral in de gezinsplanning, wordt een nauwkeurige laboratoriumtest sterk aanbevolen.

FaQ op chlamydia

Vooral jonge mannen en vrouwen in de leeftijd van 15 tot 24 jaar lopen een bijzonder groot risico en daarom wordt een jaarlijkse screening aanbevolen voor iedereen die seksueel actief is en jonger dan 25 jaar.

Nochtans, beïnvloedt chlamydia mensen van alle leeftijden en een recent rapport van het Agentschap van de Bescherming van de Gezondheid vond dat het aantal mensen meer dan 50 gediagnostiseerd met STDs zoals chlamydia tijdens het afgelopen decennium heeft verdubbeld.

Als je onbeschermde seks hebt gehad met een partner die mogelijk chlamydia heeft, moet je worden getest.

Chlamydia behandeling elimineert de chlamydia-bacteriën en is zeer effectief.

Het kan tot een week duren voordat de behandeling werkt. Als je ervoor kiest om binnen een week na de behandeling seks te hebben, is het cruciaal dat je een condoom gebruikt om je partner te beschermen.

Binnen een week na het nemen van uw behandeling, zou uw ziekte weg moeten zijn. Chlamydia komt meestal niet terug, maar als je onbeschermde seks hebt, kun je opnieuw geïnfecteerd worden. Het is essentieel dat uw partner ook getest en behandeld wordt om te voorkomen dat de infectie bij u terugkomt.

U wilt 100 mg doxycycline tweemaal per dag gedurende 7 dagen innemen, waarbij u één pil ‘s morgens en één pil per dag wilt innemen. Het is van cruciaal belang dat u alle maatregelen neemt om de ziekte uit te roeien.
0 0 voter
Évaluation de l'article
S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments
0
Nous aimerions avoir votre avis, veuillez laisser un commentaire.x
()
x