ᐅ Koop Emla crème: 24-uurs levering!

Emla

Emla crème zonder recept kopen

Waarom Emla crème kopen? Emla crème is verkrijgbaar bij onze partner-apotheek, na een gratis consultatie, om te helpen bij de behandeling van voortijdige zaadlozing (PE) bij mannen. Om meer te weten te komen over voortijdige ejaculatie en alle beschikbare remedies, bezoek onze pagina over voortijdige ejaculatie.

Emla crème is een lokaal verdovingsmiddel dat plaatselijk plaatselijk wordt aangebracht. Het kopen van Emla crème heeft veel verschillende verdovingsmiddelen, waaronder het voorgeschreven worden om mannen te helpen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie.

Door te voorkomen dat bepaalde chemicaliën in de zenuwuiteinden van de applicatieplaats terechtkomen, kan de Emla-crème voorkomen dat bepaalde zenuwen langs de zenuwvezels gaan.

Met andere woorden, de hersenen ontvangen deze signalen niet en kunnen ze dus niet als betekenis interpreteren. Hieruit volgt dat het kopen van Emla crème het gevoel in de penis vermindert en dus helpt om de ejaculatie te vertragen vanwege de verminderde gevoeligheid.

EMLA crème wordt meestal voorgeschreven om tijdelijk kleine delen van de huid te verdoven voor een kleine operatie, maar het kan ook “zonder voorschrift” voorgeschreven worden om vroegtijdige ejaculatie te behandelen door het direct op de punt van de penis aan te brengen.

Emla crème is een lokaal verdovingsmiddel of een verdovingsmiddel dat lidocaïne en prilocaïne bevat. Lokale verdovingsmiddelen worden gebruikt om het gevoel in de penis te verminderen en de ejaculatie te vertragen.

Zie Emla’s prijs op onze partner-apotheek

Hoe kan Emla crème werken?

Emla crème bevat twee werkzame bestanddelen: prilocaïne en lidocaïne, die beide regionale verdovingsmiddelen kunnen zijn. Ze zijn gewend aan verdoofde plekken die anders pijnlijk zouden zijn.

Gevoeligheid vloeit voort uit de stimulatie van pijnreceptoren bij het afsluiten van de zenuwen. Stimulatie zorgt ervoor dat natrium het zenuwuiteinde binnendringt, waardoor er zich een elektrisch signaal in de darmen ophoopt, dat, wanneer het groot genoeg is, langs de zenuwen in de hersenen wordt doorgegeven.

Dit voorkomt de ophoping van een elektrisch signaal en de doorgang langs zenuwbanen naar de hersenen.

Wanneer Emla crème op de huid wordt aangebracht, voorkomen lidocaïne en prilocaïne dat signalen van dit gebied naar de hersenen worden doorgegeven. Als gevolg hiervan wordt de gevoeligheid verminderd en wanneer het gebruikt wordt op de penis, kan het een man langer duren om te ejaculeren.

crème Emla
crème Emla

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Emla crème?

Degenen die Emla crème kochten kunnen hun ejaculatie hebben vertraagd. Omdat voortijdige zaadlozing kan leiden tot een teleurstellend seksleven voor zowel de man als zijn partner, kan het kopen van Emla crème helpen om het meer bevredigend te maken.

Hoe gebruik ik Emla crème?

Gebruik Emla crème volgens de instructies van uw arts of zoals aangegeven op het etiket van het product. Gebruik niet meer van de crème dan aanbevolen door uw arts.

Uw arts zal u normaal gesproken instructies geven over de hoeveelheid medicatie die u moet gebruiken en de duur van de blootstelling van de huid. Volg deze instructies zorgvuldig op.

Gebruik de kleinste hoeveelheid Emla crème die nodig is om uw huid te hydrateren. Als u Met veel Emla crème kan je lichaam een grote hoeveelheid van dit medicijn absorberen, vooral als je het op grote huidoppervlakken gebruikt of als je warmte toepast op behandelde huidoppervlakken.

Het gebruik van de lotion op de gesneden of geïrriteerde delen van de huid kan leiden tot de absorptie van meer medicijnen.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om de huid te bedekken bij het aanbrengen van de lotion om het geneesmiddel op zijn plaats te houden.

Emla Doseringscrème Emla

Normaal gesproken wordt een dikke laag lotion aangebracht op het gehele huidoppervlak. Op de rijpere genitale huid, breng een dikke laag crème aan voor een verhoogde viriliteit 15 minuten voor de seks wordt gepland.

Het is uiterst belangrijk dat je ervoor zorgt dat je de lotion afveegt en verwijdert voordat je begint met seks, omdat je er geen op je huid moet hebben als je een relatie met je partner hebt.

Bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen

Hieronder is een lijst van bijwerkingen die bekend zijn dat ze gerelateerd zijn aan het gebruik van Emla crème. Niet iedereen die de lotion gebruikt, zal de bijwerkingen ondervinden.

Veelvoorkomende bijwerkingen :

Roodheid, bleekheid van de huid op de plaats van de toepassing

Zeldzame bijwerkingen:

Lichte jeuk, branderigheid, tintelingen of een warm gevoel op de plaats van aanbrengen, vooral wanneer de crème op de genitale zone wordt aangebracht.

Zeldzame bijwerkingen:
 • Infectie van rode bloedcellen bij kinderen met een blauwgrijze huid door zuurstofgebrek. Raadpleeg onmiddellijk een arts als dit met uw kind gebeurt.
 • Allergische reacties.
 • Kleine rode puntjes op de huid waarin de crème is aangebracht.

Raadpleeg uw geneesmiddelen, zodat u andere bijwerkingen voelt die verband houden met het gebruik van Emla-crème.

acheter la crème Emla
acheter la crème Emla

Emla crème mag niet worden gebruikt in de volgende gevallen:
 • Mensen die allergisch zijn voor amoureuze verdovingsmiddelen.
 • Mensen die allergisch zijn voor de bestanddelen van Emla crème.
 • Baby’s die te vroeg geboren worden.
 • Zuigelingen jonger dan 12 maanden die worden behandeld met geneesmiddelen die rode bloedcelziekte veroorzaken.
 • Mensen die geen suiker hebben, vooral gerelateerd aan het enzym fosfaatdehydrogenase.
 • Mensen die lijden aan bloedarmoede
 • Mensen die medicijnen gebruiken die bloedarmoede kunnen veroorzaken
 • Mensen die antiaritmica gebruiken om onregelmatige hartritmes te behandelen.
 • Mensen met atopische dermatitis.

Klik hier om Emla te kopen – 24-uurs levering

Het kopen van Emla-crème kan in wisselwerking staan met alle andere geneesmiddelen die u gebruikt of gebruikt. Het is belangrijk om uw arts te vertellen welke medicijnen u momenteel gebruikt voordat u Emla Crème gaat gebruiken.

Hoe kan ik Emla crème online kopen?

U kunt Emla crème veilig online kopen bij onze partner-apotheek. U moet eerst een arts raadplegen op het internet voordat u uw bestelling ontvangt. De internetconsultatie zal ervoor zorgen dat Emla-crème de ideale medicatie voor uw gezondheid is.

Methode voor het gebruik van Emla-crème

 • Het is belangrijk om de instructies voor het gebruik van de bijsluiter voor de patiënt op te volgen zoals deze bij dit artikel is gevoegd. instructie voor verschillende toepassingen van Emla crème.
 • Trek de voorhuid naar achteren en gebruik een hoeveelheid Emla crème ter grootte van een erwt en de eikel.
 • Laat de crème 15 tot 30 minuten intrekken voor de geslachtsgemeenschap.
 • Zorg ervoor dat je alle crème verwijdert voordat je seks hebt, want het kan worden verplaatst naar je partner en hun gevoeligheid verminderen.
 • Emla crème wordt niet aangetast door alcohol en voedsel, en kan gebruikt worden met condooms.
Bijwerkingen

Als u enige bijwerkingen van Emla crème ervaart, kunnen deze onder meer roodheid, tintelingen, zwelling of bleke huid zijn.

Als u een van deze bijwerkingen ondervindt, moeten ze niet lang aanhouden. Emla crème heeft ook een laag risico op verbranding of jeuk. Lees de bij uw medicijnen geleverde bijsluiter voor een volledige lijst van bijwerkingen.

Als u bijwerkingen opmerkt van het innemen van de voorgeschreven medicijnen, is het belangrijk om uw arts onmiddellijk op de hoogte te stellen.

Ingrediënten

De actieve bestanddelen in Emla crème zijn lidocaïne en prilocaïne. Elke g Emla bevat 25 mg lidocaïne en 25 mg prilocaïne.

Andere nuttige informatie

EMLA crème is toegestaan om tijdelijk kleine delen van de huid te verdoven voor een kleine operatie.

Daardoor zijn er minder goed onderbouwde gegevens over de effectiviteit van de behandeling van de voorgeschreven toestand en komen de aanwijzingen op het productinformatieblad niet overeen met de toestand die u behandelt.

Volg altijd de instructies op het distributielabel van uw medicatie en neem contact op met uw dus je hebt vragen.

Het is belangrijk om te onthouden dat Emla crème op oliebasis is, zodat het latexcondooms kan verzwakken, wat het risico van deze scheuren vergroot.

Het afvegen van overtollige lotion van uw genitaal orgaan voor het gebruik van een condoom zou dit risico tot een minimum moeten beperken. Als u zich echter nog steeds zorgen maakt en veiliger wilt zijn, is het raadzaam om twee capsules te gebruiken of op zoek te gaan naar een andere vorm van anticonceptie.

Zorg ervoor dat u alle lotion verwijdert voor de geslachtsgemeenschap, omdat het uw partner kan verdoven en condooms kan beschadigen als u ze alleen laat. Wees voorzichtig om de Emla crème niet te lang te laten staan, het is niet nodig om helemaal verdoofd te zijn.

Masturbatie een paar uur voor de seks kan de gevoeligheid van je penis tijdens de seks helpen verminderen.

Het hebben van een dik of “extra veilig” condoom tijdens de seks kan helpen de gevoeligheid te verminderen en de periode voor de ejaculatie te verlengen.

composition-emla
composition-emla
Niet-medische alternatieven voor voortijdige ejaculatie
 • Gedragstechnieken – Vaak onderwezen door therapeuten.
 • Psychologische technieken – Counseling kan mannen vaak helpen om de controle te krijgen.

De geneesmiddelen op recept worden verstrekt onder voorbehoud van een medisch advies naar goeddunken van een arts.

Gebruik geen Emla crème indien:
 • Je hebt een zeldzame erfelijke ziekte die het bloed aantast, bekend als “glucose-6-fosfaat dehydrogenase deficiëntie”.
 • Je hebt een huidaandoening die “atopische dermatitis” wordt genoemd. Dit komt doordat de crème een tijdje op de huid moet worden aangebracht. korter.
Gebruik geen Emla crème als u onlangs een van de volgende medicijnen heeft ontvangen:
 • Geneesmiddelen die bekend staan als ‘sulfonamiden’ zoals sulfamethoxazol.
 • Andere regionale verdovingsmiddelen.
 • Geneesmiddelen voor de behandeling van onregelmatige hartritmes, zoals mexiletine of amiodaron.

Het kopen van Emla crème zou moeten helpen om de gevoeligheid van de penis te verminderen, maar de doeltreffendheid ervan kan variëren. Als u ontdekt dat de Emla-crème niet zo effectief was als u zou willen dat het de eerste keer was, probeer het dan over een groter gebied te verspreiden. Gebruik niet meer dan de grootte van een erwt en laat het nooit langer dan 30 minuten op zijn plaats liggen.

Bestel Emla tegen de beste prijs – online op recept!

Emla crème prijs

Hier zijn de prijzen van Emla crème van onze partner-apotheek (de prijzen kunnen onder voorbehoud zijn):

 • Buis van 5g tot 46€.
 • Buis van 30g tot 70€.

U kent nu de echte prijzen van Emla crème, wat altijd nuttige informatie is voordat u Emla crème veilig online koopt!

0 0 voter
Évaluation de l'article
S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments
0
Nous aimerions avoir votre avis, veuillez laisser un commentaire.x
()
x