ᐅ Koop Famvir online: 24-uurs levering!

Famvir

Famvir kopen

Famvir (werkzame stof: Famciclovir) – wat is het?

Waarom Famvir kopen? Famvir is een geneesmiddel dat gebruikt wordt om virale infecties te behandelen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt tegen virale infecties zoals genitale herpes, die wordt veroorzaakt door herpes simplexvirus type 1 of 2, bij volwassenen.

De ziekte kan worden overgedragen via geslachtsgemeenschap. Het kopen van Famvir of Famciclovir remt de mobiele verspreiding van virussen zodat ze zich niet verder kunnen verspreiden en niet verloren gaan.

Virale ziekte veroorzaakt blaren, jeuk of brandwonden in het genitale gebied. Als u met genitale herpes bent gediagnostiseerd, zou de behandeling zo spoedig mogelijk moeten beginnen om efficiënte behandeling te verzekeren.

Bekijk de Famvir-prijs op onze partnerapotheek

Wat Famvir bevat

Famvir 125 mg filmomhulde filmomhulde tabletten: 1 filmomhulde tablet bevat 125 mg Famciclovir. Famvir 250 mg filmomhulde filmomhulde tabletten: 1 filmomhulde tablet bevat 250 mg Famciclovir.

Meer informatie over Famvir

Famvir mag niet worden gebruikt bij kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Voor Famvir moeten de medicijnen buiten het bereik van kinderen worden gehouden.

Zwangere of borstvoedende vrouwen moeten hun arts raadplegen alvorens Famvir te starten. De zorgverlener zal beoordelen of er sprake is van contra-indicaties en of de Famvir-behandeling moet worden gestaakt.

Zelfs als u andere medicijnen gebruikt of onlangs hebt gebruikt, moet u uw arts hiervan op de hoogte brengen, ook als er geen recept voor nodig is.

Als je het gevoel hebt dat Bijwerkingen zoals hoofdpijn, duizeligheid, verwarring en misselijkheid tijdens de behandeling met Famvir, moet u vermijden een systeem te gebruiken bij bezoekers.

Klik hier om Famvir te kopen – 24-uurs levering

Instructies voor gebruik en dosering van Famvir

Een bepaalde dosering is niet mogelijk met Famvir omdat deze afhankelijk is van het immuunsysteem van het individu. Een arts beslist over de juiste dosering.

Om een snelle en betrouwbare behandeling te garanderen, moet u beginnen met het kopen van Famvir zodra de eerste symptomen optreden (tintelingen, jeuk, brandwonden, pijn).

Maar als uw immuunsysteem zwakker is, is het sterk aanbevolen om 2.250 mg over een periode van zeven dagen in te nemen.

Als de ziekte wordt gerepliceerd door herpesvirussen, moeten patiënten twee keer per dag 1 tablet van 125 mg actieve stof innemen. Ook hier wordt een inname van 5 opeenvolgende dagen verwacht.

In geen geval mag de behandeling worden onderbroken om een terugval van de virusziekte te voorkomen. Maar ook de dosering moet niet worden verhoogd zonder overleg met een arts, omdat de werkzame stof Famiclovir schadelijk kan zijn voor de nieren.

acheter Famvir
acheter Famvir

Zoals alle medicijnen kan Famvir bijwerkingen hebben die niet bij iedereen voorkomen. De door Famvir veroorzaakte bijwerkingen zijn over het algemeen van lage tot matige intensiteit:

– zoals hoofdpijn

Veelvoorkomende bijwerkingen (treft 1 tot 10 behandelde personen van 100 personen):

  • Ziekte
  • Braken
  • Imitatie
  • Huiduitslag
  • Jeuk
  • Leverwaarden buiten normaal bereik

U vindt hier alle informatie over dit geneesmiddel, de bijwerkingen en interacties in deze bijsluiter.

Bestel Famvir tegen de beste prijs – bestel online!

Famvir Award

Hier zijn de prijzen van de Famvir van onze partner-apotheek (de prijzen kunnen aan schommelingen onderhevig zijn):

  • 10 tabletten van 125mg per stuk aan 157€.
  • 15 tabletten van 250mg per stuk aan 400€.
  • 30 tabletten van 500mg per stuk aan 1245€.

U kent nu de echte prijzen van de Famvir, wat altijd nuttige informatie is voordat u de Famvir online in alle veiligheid koopt!

0 0 voter
Évaluation de l'article
S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments
0
Nous aimerions avoir votre avis, veuillez laisser un commentaire.x
()
x