ᐅ Koop Yasmin online: 24-uurs levering!

Yasmin

Yasmin kopen tegen de beste prijs

Waarom Yasmin kopen? De gecombineerde Yasmin pil kan gebruikt worden als anticonceptiemiddel en om PMS en menstruatieproblemen te verlichten.

Yasmin heeft een recept nodig wanneer je maar wilt. U kunt dit recept krijgen en Yasmin online kopen in plaats van naar een afspraak ter plaatse te gaan. Bestel anticonceptiemiddelen vanuit het comfort van uw huis met een snelle en gratis levering.

Bekijk de prijs van Yasmin op onze partner-apotheek

Wat is Yasmin?

Als gecombineerde anticonceptiepil bevat elke Yasmin-pil een synthetische versie van oestrogeen en progestine, die dagelijks wordt ingenomen om de hormonen in het lichaam te controleren.

Dit biedt bijna volledige bescherming tegen zwangerschap. In feite is Yasmin bij correcte inname 99% effectief bij correct gebruik, waarbij klinische studies aangeven dat minder dan een op de 100 vrouwen zwanger zal worden.

acheter Yasmin
acheter Yasmin

Het meest gebruikt voor anticonceptie, veel vrouwen vinden dat Yasmin een verscheidenheid aan extra voordelen heeft, zoals het verminderen van acne-uitbraken, en sommige vrouwen gebruiken deze specifieke anticonceptiepil alleen voor dit doel.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Yasmin?

 • Potentiële gewichtsverlies – Deze pil wordt verondersteld om te helpen verminderen van het vasthouden van water, zoals het maakt gebruik van een soort van progestine die hetzelfde effect als de chemische stoffen gevonden in diuretica heeft.
 • Kan het uiterlijk van de huid en het haar verbeteren – Hoewel het niet voorgeschreven is om huidaandoeningen zoals acne, kan het kopen van Yasmin uiteindelijk het uiterlijk van haar en huid verbeteren. De progestine in deze anticonceptiepil heeft een anti-androgene werking, wat betekent dat het werkt tegen testosteron, wat normaal gesproken de oorzaak is van acne.
 • Verbetering van de symptomen van de menstruatiecyclus – Zoals de meeste voorbehoedsmiddelen, nabootsen kunstmatige hormonen de menstruatiecyclus en bieden ze voordelen zoals intervalregulering, lichtere doorstroming en verlichting van de premenstruele symptomen zoals krampen, pijn en stemmingswisselingen.
 • Helpt bij de behandeling van bloedarmoede – Als u worstelt met een hoge bloedtoevoer, vooral als het veroorzaakt een zeer lage ijzerinname die u moe, zwak en duizelig maakt, Yasmin pillen controle bloedverlies tijdens uw menstruatie.
 • Kan het risico op kanker verminderen – Gecombineerde orale anticonceptiepillen kunnen het risico op baarmoederhals- en eierstokkanker verminderen, maar Yasmin vermindert ook specifiek het risico op leverkanker.
Hoe kan Yasmin werken?

Alle gecombineerde pillen bevatten zowel synthetische versies van oestrogeen en progestine en werken precies hetzelfde, maar het zijn vaak de actieve ingrediënten die verschillen. Deze anticonceptiepil bevat drospirenon en ethinyloestradiol, drospirenon is een soort progestine en ethinyloestradiol is een soort oestrogeen.

 • Verhoogt de vaginale afscheidingen om te voorkomen dat het sperma de baarmoeder bereikt.
 • Maakt de wanden van de baarmoeder dunner, zodat een ei zich bij het laden niet aan de baarmoeder kan hechten.
De manier om Yasmin te nemen

Start Yasmin – Idealiter zou je je pil moeten gaan gebruiken… initialYasmin op de eerste tot vijfde dag van je menstruatiecyclus. Dit zal u onmiddellijke bescherming bieden.

Een pil moet oraal worden ingenomen, met of zonder voedsel, op precies dezelfde tijd van de dag.

Je bent nog steeds beschermd tegen zwangerschap in deze week tussen de opnames door.

De hele week zonder de pil kan je tijdens de onttrekking bloeden, alsof je ongesteld bent.

acheter Yasmin
acheter Yasmin

Wat als ik een dosis mis?

Als je maar één pil mist, neem deze dan zo snel mogelijk in en je blijft beschermd tegen zwangerschap.
Als u er meer dan één mist, moet u een extra beschermende barrière gebruiken. Er moet ook worden opgemerkt dat de effectiviteit kan afnemen als de tijd dat u de pil neemt sterk varieert.

Yasmin Doseringen

Bij onze partnerapotheek Behandeld, bieden zij een 3 maanden bron (63 tabletten) en een 6 maanden bron (126 tabletten) van Yasmin aan, wat betekent dat u zonder problemen beschermd kunt blijven. In termen van dosis bevat elke tablet drospirenon (3 mg) en ethinyloestradiol (0,03 mg).

Bijwerkingen van Yasmin

Zoals met de meeste voorgeschreven geneesmiddelen, zijn sommige bijwerkingen mogelijk wanneer u deze anticonceptiepil neemt. Het kopen van Yasmin wordt echter over het algemeen goed verdragen en de meeste bijwerkingen die zich voordoen zijn uiterst mild van aard en zullen verdwijnen zonder langdurige gezondheidsproblemen te veroorzaken.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere:

 • Hoofdpijn
 • Menstruele veranderingen in de menstruatie
 • Pijn in de borst
 • Buikpijn
 • Misselijkheid
Yasmijn en gewichtstoename

De combinatie van de gecombineerde pil en gewichtstoename is meestal het vasthouden van water, wat een tijdelijke impact is. als je lichaam gewend raakt aan kunstmatige hormonen. Door de aankoop van Yasmin is namelijk aangetoond dat het het risico op gewichtstoename vermindert, wat een bijwerking kan zijn van verschillende andere orale anticonceptiemiddelen, die ook tot gewichtsverlies kan leiden.

Waarschuwingen/interacties van Yasmin

Deze anticonceptiemiddeloptie is beschikbaar voor seksueel actieve vrouwen ouder dan 18 jaar die een effectieve manier nodig hebben om het risico op zwangerschap te voorkomen.

Mensen die niet geschikt zijn om deze pil te gebruiken zijn onder andere meisjes die dat wel zijn:

 • Meer dan 35 jaar oud
 • Rokers (of mensen die meer dan 15 sigaretten per dag roken)

Een consult met uw arts is aan te raden om er zeker van te zijn dat u geschikt bent voor deze behandeling of door het online consult bij onze partner-apotheek in te vullen, zorg ervoor dat uw informatie over de gezondheidszorg correct is, zodat de arts met kennis van zaken een keuze kan maken door u deze anticonceptiemiddelbehandeling voor te schrijven.

Voordat u medicijnen op recept inneemt, moet u uw arts op de hoogte stellen van andere medicijnen, allergieën of gezondheidsproblemen die u kunt hebben.

Klik hier om Yasmin te kopen – Levering binnen 24 uur

Interacties

Ook al zijn er slechts kleine aanwijzingen dat alcohol een ernstige wisselwerking heeft met de Yasmin-pil, toch is het een goed idee om de hoeveelheid alcohol die je neemt bij het eerste gebruik van de pil te beperken.

Bovendien, zodra de werkzame stof drospirenon interactie met aspirine, kan het verhogen de hoeveelheid kalium in het lichaam.

Hoge niveaus van wat kan leiden tot hyperkaliëmie en hyperkaliëmie en mogelijke nierschade of andere gezondheidsproblemen. Hoewel dit hoogst onwaarschijnlijk is, is het nog steeds essentieel om uw arts te raadplegen over mogelijke negatieve interacties die deze pil kan hebben met andere medicijnen.

Verwerkingsopties

Alternatieven voor Yasmin

Yasmin is een soort gecombineerde anticonceptiepil. Het bevat dezelfde elementen als Dretine en Lucette, twee andere merken van de pil. Langdurige anticonceptiemethoden omvatten de hormonale of aluminium spoel en het implantaat of de injectie.

Yasmin vs. de minipil

Yasmin is een soort combinatiepil die zowel oestrogeen- als progesteronhormonen bevat. De minipil bevat gewoon progesteron en wordt ook wel de progesteronpil (POP) genoemd.

Yasmin kopen is niet voor iedereen aanvaardbaar. Vrouwen met bepaalde gezondheidsproblemen of die na de leeftijd van 35 jaar roken kunnen de combinatiepil niet innemen.

fun pick 09
fun pick 09

De minipil is een veilige keuze, de afwezigheid van oestrogeen betekent dat het minder mogelijke bijwerkingen en gezondheidsrisico’s veroorzaakt. Bovendien is het een uitstekende optie voor vrouwen die gevoelig zijn voor oestrogeen en die onaangename bijwerkingen ervaren met de gecombineerde pil.

Verandering van anticonceptiepil

Overschakelen van het ene type anticonceptiepil naar het andere is eenvoudig. In het algemeen kunt u eenvoudigweg stoppen met het nemen van de ene en onmiddellijk beginnen met de andere.

Als je overschakelt van Yasmin naar de minipil, kan het zijn dat je tot de eerste dag van je menstruatie moet wachten om van pillen te wisselen. Neem altijd contact op met uw arts of apotheker voor informatie, aangezien de instructies kunnen veranderen afhankelijk van het type pil dat u neemt.

FaQ op de aankoop van Yasmin

Bij Treated kunnen ze enkel een 3-maands levering van Yasmin of een 6-maands levering van Yasmin online aanbieden. Vul een snel en gratis consult in om aan de slag te gaan.

Alle gecombineerde anticonceptiva zoals Yasmin vereisen een recept, dat kan worden afgegeven door een erkende arts. Het maken van een afspraak om de 3-6 weken voor Yasmin kan een probleem zijn, daarom biedt onze partner-apotheek een online consultatie aan.

Ja, het is veilig om online voorbehoedsmiddelen te kopen, zolang de bron maar een goede naam heeft. U moet een medische vragenlijst invullen om er zeker van te zijn dat u Yasmin veilig kunt kopen. Dit kan online of telefonisch en wordt door onze arts onderzocht. Yasmin is klaar door onze partner-apotheek in het Verenigd Koninkrijk, waar het opnieuw wordt gecontroleerd voordat het wordt vrijgegeven.

Bij de aankoop van Yasmin online moet een consultatie worden voorzien en moet deze worden onderzocht door een erkende arts in onze partnerapotheek. Dit betekent dat uw volledige medische voorgeschiedenis en persoonlijke gegevens worden opgeslagen in de ledenzone. Alle informatie op Treated is gecodeerd en zal niet worden gedeeld met derden. Ook uw medische gegevens kunnen op elk moment worden bijgewerkt door online in te loggen, waardoor het proces bij nabestellingen nog sneller verloopt.

Als je minder dan twee uur na inname van Yasmin moet braken, is het onwaarschijnlijk dat dit lukt, omdat de hormonen geen kans hebben gehad om door het lichaam te worden opgenomen. Als dit gebeurt, neem dan onmiddellijk een andere pil en ga verder met de rest van de verpakking zoals gewoonlijk. Uw behandeling zal een dag korter zijn dan normaal. Je moet een andere methode van geboortebeperking gebruiken gedurende zeven dagen nadat je je beter voelt.

Zodra je stopt met het innemen van Yasmin, is het mogelijk om direct zwanger te worden. Als je eenmaal stopt met de pil, duurt het meestal een paar weken voordat je natuurlijke cyclus weer normaal is, zodat sommige meisjes enkele maanden niet zwanger kunnen worden. Vruchtbaarheid is voor iedereen verschillend, dus als u overweegt om een gezin te stichten, is het raadzaam om naar een gezinsplanningskliniek te gaan voor informatie.

Het kopen van Yasmin is veilig op de lange termijn, zolang je gezond bent en geen onderliggende voorwaarden hebt die je blootstellen aan een risico op complicaties. Uw huisarts zal regelmatig uw bloeddruk controleren terwijl u Yasmin inneemt om er zeker van te zijn dat de pil geen effect heeft gehad op uw bloeddruk.

Dit gebeurt tijdens de week zonder pillen aan het einde van elke verpakking. Zodra je Yasmin stopt, komt je menstruatiecyclus terug. Het kan een paar maanden duren voordat dit gebeurt, omdat uw

het lichaam past zich aan de veranderende hormoonniveaus aan.

Bestel Yasmin tegen de beste prijs – online op recept!

Yasmin’s prijs

Hier zijn de prijzen van Yasmin van onze partner-apotheek (de prijzen kunnen onder voorbehoud zijn):

 • Tabletten voor 3 maanden van 30mcg/3mg/3mg tot 73€.

U kent nu de echte prijzen van Yasmin, altijd nuttige informatie voordat u Yasmin veilig online koopt!

0 0 voter
Évaluation de l'article
S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments
0
Nous aimerions avoir votre avis, veuillez laisser un commentaire.x
()
x