ᐅ Metronidazole online kopen: 24-uurs levering!

Metronidazole

Metronidazool kopen

Waarom Metronidazole kopen? Je kunt alleen metronidazool kopen als je een recept hebt.

Met onze partner-apotheek Behandeld, kunt u het recept krijgen en metronidazool online kopen. Dit wordt op subtiele wijze aangevuld met een snelle raadpleging door hun arts. Het hele proces wordt online gedaan voor levering binnen 24 uur de volgende dag, inclusief zaterdag.

Bekijk de prijs van Metronidazole op onze partner-apotheek.

Wat is metronidazool?

Metronidazool wordt “nitroimidazool-antibioticum” genoemd en wordt gebruikt om verschillende bacteriële infecties te behandelen, in het bijzonder bacteriële vaginose (ook wel gardnerella vaginalis genoemd) en trichomonas vaginalis.

Door weerstand te bieden aan de productie van schadelijke bacteriën die symptomen veroorzaken, werkt metronidazool snel door de ziekte te helpen elimineren in 2-3 dagen van gebruik.

Wat zijn de voordelen van de aankoop van metronidazool?

Een klasse van Metronidazole 400mg kan vaginale besmettingen zoals bacteriële vaginose en trichomonas vaginalis volledig genezen. Hoe eerder deze aandoeningen worden behandeld, hoe minder impact ze hebben op uw algehele gezondheid.

De overgrote meerderheid van de vrouwen reageert zeer goed op metronidazol en een korte behandeling is noodzakelijk om de ziekte te elimineren. Het kan ook secundaire voordelen bieden, zoals een effectieve secundaire zuivering voor de:

 • Tandvleesinfecties
 • Parasitaire ziekten zoals amoebiasis
Hoe kan metronidazool werken?

Metronidazool heeft een invloed op het vermogen van bacteriën te verspreiden, wat eerst zal helpen om het ongemak dat de indicatoren over een paar dagen kunnen veroorzaken te verminderen.

De therapie impregneert de individuele protozoaire cellen die interfereren met het DNA van de cel, deze actie voorkomt dat de bacteriën zich vermenigvuldigen, zodat het zich niet kan verspreiden en begint te sterven. Dit zal uw lichaamsafweer helpen om beter met ziektekiemen om te gaan en antibiotische acties te matchen om het volledig uit het lichaam te elimineren.

Hoe Metronidazool 400mg tabletten te gebruiken

De dosis en frequentie van het gebruik van metronidazol is afhankelijk van de ernst van de ziekte en de oorzaken ervan. Het is altijd belangrijk dat u een antibioticumbehandeling neemt als de ziekte lijkt te zijn opgelost of als u zich beter begint te voelen.

Neem tweemaal daags een 400 mg tablet in met een tussenpoos van 7 dagen.

Het is ook niet aan te raden om alcohol te gebruiken tijdens uw behandeling en minstens 48 uur later, aangezien alcoholgebruik tijdens het gebruik van metronidazol ongewenste bijwerkingen kan veroorzaken.

Om er zeker van te zijn dat u volledig vrij bent van deze infectie, raden wij u aan om twee weken na afloop van uw behandeling een controle of test te laten uitvoeren.

Bij Behandeld, zij bieden metronidazol in een dosis van 400 mg tabletten, de ideale dosis aanbevolen door artsen en die goed is getolereerd.

acheter Métronidazole
acheter Métronidazole

Wat als ik een dosis mis?

Het enige wat u hoeft te doen is de vergeten pil te nemen zodra u zich herinnert en de behandeling voort te zetten zoals gewoonlijk.

Als het bijna tijd is voor je volgende pil, sla deze dan volledig over in plaats van twee pillen te nemen om het te compenseren. Zo ja, houd uw gezondheid in de gaten en raadpleeg een arts. als je je niet goed voelt.

Wat zijn de bijwerkingen van metronidazool?

Hoewel bijwerkingen zijn niet zo vaak voor, kunnen ze optreden bij het gebruik van voorgeschreven geneesmiddelen zoals metronidazol. Het is altijd van essentieel belang dat u zich vertrouwd maakt met deze componenten en voorzorgsmaatregelen neemt als u er bijzonder gevoelig voor bent.

Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn:
 • Diarree
 • Constipatie
 • Misselijkheid
 • Verlies van eetlust
Zelden voorkomende bijwerkingen zijn onder andere:
 • Slaperigheid
 • Hoofdpijn
 • Dubbel zicht
 • Gewrichtspijn
 • Geelzucht
 • Rash of huidproblemen

Gelukkig komen deze effecten niet vaak voor en als ze zich voordoen, moeten ze afnemen naarmate het lichaam aan de behandeling went.

Als u merkt dat sommige symptomen acuut worden of verergeren, moet u zo snel mogelijk met uw arts praten. U kunt ook het bijgevoegde informatieblad raadplegen voor een volledige lijst van neveneffecten van de partners.

Klik hier om Metronidazole te kopen – Levering binnen 24 uur

Interacties/voorzorgen bij het gebruik van metronidazool

De vrouwen meer dan 18 jaar oud kunnen 400 mg metronidazole tabletten kopen om bacteriële vaginosis te behandelen en de vrouwen en de mannen kunnen de remedie dicteren om trichomonas te behandelen, maar sommige groepen zouden, vooral als u voorzichtig moeten zijn:

 • Je hebt een leveraandoening
 • Jullie lijden epilepsie of neurologische stoornissen

Hoewel er geen sluitend onderzoek is uitgevoerd om aan te tonen dat metronidazol tijdens de zwangerschap niet aanvaardbaar is, is het ook onmogelijk om te zeggen welke effecten het kan hebben op de ongeboren foetus. Het is van essentieel belang om de voordelen en risico’s te overwegen alvorens te beslissen om deze therapie te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Het wordt sterk aanbevolen dat mensen met de ziekte van Crohn het kopen van metronidazol vermijden, aangezien sommige studies een potentiële toename van het risico op borstkanker hebben aangetoond. Het risico op gastro-intestinale kanker neemt echter alleen maar toe bij langdurig gebruik van metronidazol.

Metronidazol tabletten kunnen soms invloed hebben op of worden beïnvloed door andere geneesmiddelen, maar er is geen interactie met paracetamol bekend.

fun pick 06
fun pick 06

Als u lithium, medicijnen tegen epilepsie, medicijnen tegen bloedstolling (antistollingsmiddelen), disulfiram, cyclosporine, orale anticonceptiemiddelen, cimetidine of fluorouracil gebruikt, moet u dit zeker vermelden op uw raadpleging.

Hoe kan ik metronidazool online kopen?

U kunt metronidazoolpillen veilig online kopen om bacteriële vaginose of trichomonas vaginalis na de voltooiing van een online overleg te behandelen. De pillen worden dan verpakt en de volgende dag in heel Frankrijk geleverd.

Kan ik metronidazool kopen zonder recept?

Metronidazol is een voorgeschreven geneesmiddel dat moet worden goedgekeurd voor u om het te gebruiken om uw gezondheid te beschermen is niet in gevaar.

Inclusief online of on-site aankoop. Het kopen van metronidazool kan in een minderheid van de gevallen bijwerkingen hebben. Als de tabletten met name van invloed zijn op een onderliggende hartaandoening, is het belangrijk om dit naast uw medische voorgeschiedenis aan de arts te vertellen.

Is het veilig om metronidazool online te kopen?

Wij kunnen garanderen dat het op Treated gekochte geneesmiddel een echt receptgeneesmiddel is waarvoor een consult bij een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde arts nodig is.

Hun arts beoordeelt elk consult afzonderlijk om er zeker van te zijn dat de medicatie, hoeveelheid en dosering veilig voor u zijn. Metronidazool wordt bereid door hun Britse apotheek, waar het opnieuw wordt gecontroleerd voordat het wordt vrijgegeven.

Als u metronidazool geweigerd is, wordt u verteld waarom en krijgt u geen recept.

Onze ondersteuning bij Treated beschikt over alle relevante en verplichte beveiligingscertificaten.

Hoe weet ik of het echte metronidazool is?

Metronidazole zal aankomen in echte verpakkingen, inclusief blisterverpakkingen voor de pillen. Elk geneesmiddel wordt geleverd met het boekje van de patiënt, dat voor gebruik in zijn geheel moet worden gelezen.

Het proces van onze partner-apotheek omvat naast de in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde apotheek ook controles door een arts om de authenticiteit van metronidazol te garanderen. In geval van twijfel kunt u contact opnemen met hun klantenservice voor verdere validatie, of hun beveiligingscertificaat raadplegen op de homepage van deze site.

Zijn mijn medische en persoonlijke gegevens online beschermd?

Wanneer u online metronidazool koopt, moet een consult worden verstrekt en onderzocht door een in het Verenigd Koninkrijk erkende arts. Alle informatie op Treated is gecodeerd en zal niet worden gedeeld met derden.

Doseringsschema

De manier om de metronidazool

Neem altijd metronidazol in zoals voorgeschreven door een arts of apotheker. Voor de behandeling van bacteriële ziekten bij volwassenen is de gebruikelijke dosis eerst 2 400 mg tabletten, daarna 1 400 mg om de 8 uur. Uw arts zal u vertellen hoe lang u uw pillen moet blijven innemen.

Slik de tabletten in hun geheel in met een glas water, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd om bijwerkingen zoals misselijkheid of braken te voorkomen. De tabletten niet pletten of kauwen.

Als u een dosis mist, probeer deze dan zo snel mogelijk in te nemen zodra u het zich herinnert. Als het echter bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan gewoon de gemiste dosis over en neem de volgende zoals gepland.

Kunnen de metronidazol tabletten worden geplet of gesplitst?

Metronidazol tabletten mogen niet worden geplet of gespleten.

Bijwerkingen

fun pick 09
fun pick 09
Neveneffecten van metronidazol

Zoals alle geneesmiddelen kan metronidazol bij sommige patiënten bijwerkingen veroorzaken. Als u een van de volgende zeldzame bijwerkingen ondervindt, stop dan met het gebruik van metronidazol en raadpleeg onmiddellijk een arts:

 • Zwelling van handen, enkels, voeten, gezicht, lippen of keel, moeite met ademhalen, jeuk, huiduitslag of netelroos, allemaal symptomen van een ernstige allergische reactie.
 • Encefalopathie (hersenziekte), met symptomen als koorts, stijve nek, hoofdpijn, hallucinaties, problemen met armen en benen, moeite met praten of verwarring.
 • Huidproblemen met blaren, peeling of bloedingen rond de lippen, mond, ogen, neus of genitaliën, griepachtige symptomen of hogere koorts, die allemaal symptomen van het Steven-Johnson-syndroom of toxische epidermale necrolyse kunnen zijn.

Praat met uw arts als u een van de volgende bijwerkingen ervaart:

Plotselinge infecties, mondzweren, blauwe plekken, bloedend tandvlees of ernstige vermoeidheid, die kunnen wijzen op bloedproblemen.

De volgende bijwerkingen treffen minder dan 1 op de 10.000 mensen, maar moeten onmiddellijk worden gemeld aan een arts of apotheker:

 • Stuiptrekkingen
 • Wazig of dubbel zicht
 • Hoofdpijn
 • Het gevoel van slaperig of duizelig zijn
 • Leverbeschadiging door leverbeschadiging met de lever

De frequentie van de volgende bijwerkingen kan niet worden geschat op basis van de beschikbare gegevens:

 • Verdoofdheid, tintelingen, zwakte of pijn in de armen van de benen
 • Pelsdier
 • Verlies van eetlust
 • Koorts
 • Depressie
 • Optische neuritis (pijn in de baarmoeder)
 • Beperking of gehoorverlies
 • Tinnitus
 • Rash, met of zonder verhoogde gebieden, terugkerend op hetzelfde gebied van de huid elke keer als de drug wordt genomen
Contra-indicaties

Neem GEEN metronidazol-tabletten in als u allergisch bent voor een van de bestanddelen van dit geneesmiddel of voor nitroimidazolen.

Wees bijzonder voorzichtig en informeer uw arts of apotheker indien:

 • U heeft of heeft leverproblemen gehad of gehad
 • Je hebt nierdialyse…
 • Je hebt een zenuwstelselstoornis…
 • Je hebt het Cockayne-syndroom…
Drugsinteracties

Voordat u metronidazol koopt, moet u uw arts of apotheker vertellen of u andere geneesmiddelen gebruikt, inclusief de geneesmiddelen die u zonder recept aan de balie hebt gekocht. In het bijzonder, vertel uw arts dat of uw apotheker als u een van de volgende medicijnen gebruikt:

 • Anticoagulantia zoals warfarine
 • Lithium voor psychische aandoeningen
 • Geneesmiddelen tegen epilepsie, zoals fenytoïne, primidon en fenobarbiton.
 • 5 fluorouracil voor kanker
 • Busulfan voor leukemie
 • Cyclosporine
 • Disulfiram voor alcoholisme
Metronidazol en zwangerschap

Metronidazol mag niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of borstvoeding, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. U moet uw arts vertellen of u zwanger bent, denkt dat u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Metronidazol en alcohol

Drink geen alcohol tijdens het nemen van metronidazol of binnen 48 uur na afloop van uw programma. De combinatie van alcohol met deze drug kan bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, braken, maagpijn, opvliegers, hartkloppingen en hoofdpijn.

FAQ over de aankoop van metronidazool

Metronidazol is een antibioticum, dus het is essentieel dat u alle behandelingen die uw arts u voorschrijft opvolgt. De duur van de cursus is afhankelijk van de aard van de ziekte, en zelfs als uw symptomen zijn verdwenen, moet u doorgaan tot het einde van het programma.

Metronidazol tast geen enkele vorm van orale anticonceptie aan en verhindert de werking ervan niet. Echter, als u braken of ernstige diarree heeft als gevolg van een metronidazol complicatie, kan uw anticonceptiepil de zwangerschap niet voorkomen. Raadpleeg uw gebruiksaanwijzing voor anticonceptiemiddelen voor advies als dit gebeurt.

Metronidazool is een antibioticum dat wordt gebruikt om een breed scala aan bacteriële en parasitaire infecties te behandelen.

Het kopen van metronidazol kan bij sommige patiënten schimmelinfecties veroorzaken als de antibiotica normale en onschadelijke bacteriën die in de vagina leven, aanvallen. Dit komt vaker voor bij patiënten die metronidazoolgel gebruiken dan bij patiënten die tabletten innemen.

Metronidazol heeft geen invloed op de vruchtbaarheid bij mensen, maar u moet uw arts om advies vragen als u probeert zwanger te worden terwijl u dit geneesmiddel gebruikt.

Bestel Metronidazool tegen de beste prijs – online op recept!

Metronidazool Prijs

Hier zijn de prijzen van Metronidazole van onze partner-apotheek (de prijzen kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn):

 • 14 tabletten van 400mg per stuk aan 69€.

U kent nu de werkelijke prijzen van Metronidazole, wat altijd nuttige informatie is voordat u Metronidazole veilig online koopt!

0 0 voter
Évaluation de l'article
S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments
0
Nous aimerions avoir votre avis, veuillez laisser un commentaire.x
()
x