ᐅ Minoxidil online kopen: 24-uurs levering!

Minoxidil

Minoxidil kopen

Waarom Minoxidil kopen? Minoxidil is een in het Verenigd Koninkrijk goedgekeurd geneesmiddel voor de behandeling van haaruitval bij vrouwen en mannen. Omdat het geen recept nodig is, is het in veel apotheken verkrijgbaar. Sommige apotheken bieden Minoxidil aan onder hun eigen merknaam, maar de meeste verkopen de Regaine merkversie.

Minoxidil wordt meestal gebruikt bij de behandeling van mannelijke kaalheid en, zoals vermeld in een 48 weken durende studie, terwijl 23% van de mannen met een placebo verbeteringen meldde, had 60% van de mannen die Minoxidil gebruikten een grotere haardekking.

Hoe kunt u Minoxidil gebruiken?

Minoxidil is er in de vorm van crème, vloeistof of schuim, meestal met een vermogen van 2% of 5%. Om een positieve invloed te hebben op de kaalheid, moet Minoxidil minstens één keer per dag worden aangebracht, elke dag, zolang de behandeling gewenst is.

De wijze van aanbrengen varieert naargelang u schuim of lotion gebruikt, maar de basistechniek is om een kleine hoeveelheid (meestal 1 ml) zeer voorzichtig op de door kaalheid aangetaste zones van de hoofdhuid te gebruiken en deze op de huid te masseren.

Als u vloeibare Minoxidil gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat u een applicator ontvangt om het proces gemakkelijker en nauwkeuriger te maken.

Het is belangrijk om Minoxidil niet toe te passen op een geïrriteerde of pijnlijke huid en het niet in de ogen aan te brengen. Het kopen van Minoxidil kan ook ongewenste haargroei veroorzaken als het in contact komt met verschillende delen van het lichaam.

nurse fun pick
nurse fun pick

Werkt de aankoop van Minoxidil?

Ja, het is aangetoond dat het kopen van Minoxidil het haarverlies stopt en de haargroei bevordert in vrouwen en mannen.

In een enkel fotografisch onderzoek heeft 60% van de mannen die Regaine Extra Strong 48 weken lang dagelijks gebruikten, zichtbare haargroei gehad.

In een soortgelijke studie werd aangetoond dat Regaine for Women Regular Strength (2%) de kaalheid “stabiliseert” bij 88% van de vrouwen die het 48 weken lang dagelijks gebruikten. Dit betekent dat ze een einde hebben gemaakt aan kaalheid en/of haargroei.

Finasteride is een pil die dagelijks wordt genomen om haaruitval bij mannen tegen te gaan, en wordt in het Verenigd Koninkrijk op de markt gebracht onder de naam Propecia. Het moet echter niet worden genomen door meisjes. In één studie werd aangetoond dat Propecia haaruitval stopt en hergroei bevordert bij 90% van de mannen die het gebruikten.

Het belangrijkste punt om in gedachten te houden bij het gebruik van Minoxidil is dat elk positief effect op kaalheid zal worden voorbehouden zodra de behandeling wordt gestopt. Daarom moet Minoxidil niet worden beschouwd als een remedie tegen kaalheid, maar als een tijdelijke remedie.

Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat dit type behandeling niet voor iedereen werkt. Regaine Extra Sterkte geeft in de bijsluiter aan dat het gebruikt moet worden door mannen in de leeftijd van 18 tot 65 jaar en dat het waarschijnlijk effectief is bij mensen in de volgende categorieën:

  • Kale mannen of mannen met haaruitval net aan de oppervlakte van de hoofdhuid
  • Jongere mannen
  • Mannen die nog maar kort geleden hun haar kwijt zijn….
  • Mannen met slechts licht haarverlies

Als u last heeft van zeer ernstige kaalheid, is het onwaarschijnlijk dat het kopen van Minoxidil een levensvatbare therapie is. U moet uw keuzes met uw arts bespreken… generalist.

Zijn er bijwerkingen aan Minoxidil?

Zoals met elke medicatie, komt het kopen van Minoxidil met een aantal milde bijwerkingen zoals milde huidirritaties. Als u echter bijwerkingen opmerkt, moet u stoppen met het gebruik van Regaine en het uw arts of apotheker vertellen.

Als u een man bent die Minoxidil heeft geprobeerd en vond het niet succesvol, of als u op zoek bent naar een alternatieve behandeling voor kaalheid, kunt u overwegen receptpillen bekend als Propecia. Bezoek onze online haaruitvalkliniek voor meer informatie.

Waar kan Minoxidil worden verkregen?

Omdat Minoxidil geen voorgeschreven behandeling is voor erfelijke haaruitval, is het niet gratis beschikbaar op de NHS. Het kan echter in veel winkels worden gekocht.

De meeste artsen bieden Regaine aan, maar sommige apotheken bieden ook verschillende merken Minoxidil aan, zoals Kirkland. Soms hebben apotheken ook een Minoxidil van hun eigen merk in de schappen liggen. Het is aan u om het merk Minoxidil te kiezen dat u gebruikt, maar u kunt zich realiseren dat kosten een factor zijn.

Deze kosten zullen dalen als u in bulk koopt (d.w.z. een zes maanden durende levering).

Het is belangrijk om met uw arts te praten voordat u Minoxidil gaat gebruiken. Als u last heeft van haaruitval van welke aard dan ook, dan is een behandeling met Minoxidil mogelijk niet geschikt.

Echter, zoals eerder is aangetoond dat Minoxidil (Regaine) effectief is bij 60% van de mannen met mannelijk haarverlies.

0 0 voter
Évaluation de l'article
S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments
0
Nous aimerions avoir votre avis, veuillez laisser un commentaire.x
()
x