ᐅ Truvada online kopen: 24-uurs levering!

Truvada

Truvada kopen

Waarom Truvada kopen? Hoewel er geen genezing voor HIV bestaat, kan dit antivirale middel je beschermen voordat je in contact komt met het virus als je een groter risico loopt.

Dit wordt ook wel pre-exposure prophylaxis (PPrE) genoemd. Voor preventieve acties moet je hiv-negatief zijn. Om Truvada online te kopen, start uw gratis consultatie.

 • Geneesmiddel voor profylaxe vóór de blootstelling
 • Twee actieve bestanddelen, emtricitabine en tenofovir
 • Gecombineerd tablet met vaste dosering

Zie Truvada’s prijs op onze partner-apotheek

Wat is Truvada?

Het komt in de vorm van een pil die dagelijks wordt genomen en bevat de actieve bestanddelen emtricitabine en tenofovir om HIV te voorkomen als je een hoger risico loopt.

Je moet hiv-negatief zijn en de pil elke dag nemen terwijl je veilig vrijen (condoom dragen) voor Truvada om de beste kans te hebben om effectief te zijn.

Truvada kan ook gebruikt worden als therapeutisch alternatief voor mensen met HIV, maar het moet tegelijkertijd met een groot aantal andere medicijnen worden ingenomen, zoals voorgeschreven door uw arts. Behandeld biedt Truvada aan als een PrEP-therapie. HIV kan leiden tot het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) en moet worden behandeld om symptomen te voorkomen.

Het is belangrijk om te onthouden dat Truvada niet mag worden gebruikt als vervanging voor condooms. Condooms moeten echter wel worden gedragen om te voorkomen dat men hiv en andere seksueel overdraagbare aandoeningen krijgt. overdraagbaar.

Ook andere veilige sekspraktijken moeten worden overwogen, zoals een open gesprek met je partner en het testen op SOA’s, waaronder HIV. Truvada wordt alleen gebruikt om HIV te verminderen en voorkomt niet dat je andere seksueel overdraagbare infecties (soa’s) of een ongewenste zwangerschap krijgt.

Wat zijn de grootste risico’s op het oplopen van HIV?

Het maximale risico om hiv te krijgen is om seks te hebben met een hiv-positieve persoon, vooral wanneer zij geen extra bescherming zoals condooms gebruiken. Maar er zijn nog een paar andere variabelen om voorzichtig mee te zijn:

 • Seks hebben met een HIV-positieve persoon, ongeacht geslacht en nationaliteit.
 • Heb seks in een deel van de wereld dat is blootgesteld aan HIV (ontwikkelingslanden zoals sub-Sahara Afrika) of met iemand die uit deze landen komt of in deze landen heeft gewoond.
 • Mannelijk seksueel contact is de situatie waarin de kans op besmetting met HIV en AIDS het grootst is.
 • Sommige etnische groepen zijn meer blootgesteld aan HIV, zoals zwarte Afrikanen, ongeacht hun seksuele geaardheid.
 • Als je een andere SOA hebt, kan de kans groter zijn dat je andere SOA’s krijgt, waaronder HIV.
 • Het delen van naalden, met name recreatief drugsgebruik en alcoholverslaving. Heb seks met iemand die besmette naalden gebruikt.
 • Deel andere items zoals tandenborstels en scheermesjes (items die de huid blootstellen), hoewel dit onwaarschijnlijk is.
 • Meerdere onbeschermde seksuele partners hebben of verantwoordelijk zijn (geen condoom dragen).
 • Hiv in de prostitutie-industrie (uitwisseling van seks voor geld, voedsel, onderdak of medicijnen).
 • Mensen die “chemoseksuele” seks hebben gehad (seks met drugs om de ervaring te verbeteren, wat ook kan leiden tot onverantwoordelijk gedrag, zoals het niet gebruiken van condooms).

acheter Truvada
acheter Truvada

Hoe kan Truvada worden gekocht?

Het is een pil met een vaste dosis, wat betekent dat elke pil precies dezelfde hoeveelheid ingrediënten in dezelfde dosering bevat.

Alle Truvada filmomhulde pillen zijn als afgeronde rechthoeken van vorm en blauwe kleur met de dosis gegraveerd op een zijde.

Emtricitabine wordt nucleoside reverse transcriptase inhibitor (NRTI) genoemd en is een synthetische drug. Tenofovir (disoproxil fumaraat) kan een INTI worden genoemd. De twee drugs werken samen om HIV te verminderen.

Hoewel er geen behandeling voor HIV en AIDS is, kan Truvada de kansen verminderen om HIV te krijgen en de verspreiding van het virus minimaliseren wanneer u positief test.

Wat is een INTI?

INTI’s blokkeren een enzym genaamd reverse transcriptase, een eiwit dat een chemische reactie in het lichaam op gang brengt of verhoogt. In dergelijke gevallen werken emtricitabine en tenofovir samen om de verspreiding van HIV een halt toe te roepen.

Hoe Truvada kopen?

Alvorens Truvada te kopen, zou u negatief voor het virus moeten getest hebben, en u zou het voor de eerste 3 maanden moeten nemen alvorens in contact met HIV (zoals tijdens geslacht) te komen.

Het zal niet werken als een remedie tegen het virus in deze vorm. Het is een continue dosering en moet daarom dagelijks worden ingenomen om je te beschermen tot je in contact komt met hiv.

 • Er moet elke dag één pil worden genomen.
 • Probeer elke dag op hetzelfde tijdstip te kiezen.
 • Niet in de tablet pletten of bijten.
 • Wanneer u een dagelijkse pil zoals Truvada neemt, is het handig om de pil elke dag op precies hetzelfde tijdstip in te nemen. U kunt ook een alarm instellen op uw telefoon, zodat u zich elke dag kunt herinneren. Dit is inclusief het maken van een afspraak of het tijdig bestellen tot uw laatste dosis is uitgeput.
 • Inclusief condoomgebruik, een gesprek met je partner over eerdere relaties, HIV en andere SOA-testen, waakzaamheid en verantwoordelijkheid.
Wat als ik een dosis mis?

Aangezien Truvada elke dag wordt genomen, kan er een tijd zijn dat u een dosis mist. Als je een dosis Truvada hebt gemist, neem dan een pil als je het je herinnert. Echter, als het bijna tijd is voor een andere tablet, vergeet het dan volledig en ga verder met de volgende dosis op het normale tijdstip.

Elke Truvada-tablet bevat precies dezelfde dosis Emtricitabine en Tenofovir, dus het innemen van twee tabletten tegelijk zal de gemiste dosis niet compenseren, het kan bijwerkingen en/of virusresistentie veroorzaken.

Waarschuwingen/interacties bij het kopen van Truvada

Voorzorgsmaatregelen en interacties omvatten:

 • Koop Truvada niet als u een andere drug met emtricitabine, tenofovir, lamivudine of adefovir gebruikt.
 • Andere medicijnen die negatief met Truvada kunnen in wisselwerking staan omvatten antivirale middelen voor hepatitis c, andere medicijnen voor HIV, en sommige medicijnen voor artritis of pijn.
 • Je moet Truvada niet meenemen als je allergisch bent voor… sommige onderdelen ervan.
 • Koop geen Truvada als u HIV hebt getest – positief, of als u onbeschermd geslacht onlangs hebt gehad en niet getest.
 • U moet uw arts op de hoogte brengen als u leverproblemen (leveraandoeningen, hepatitis B), botproblemen (lage botdichtheid) of nieraandoeningen heeft gehad.
 • Je kunt Truvada niet kopen tijdens de zwangerschap of borstvoeding omdat het virus nog steeds kan worden overgedragen en de baby kan worden gekwetst. Als je hiv-positief en zwanger bent, moet je een arts raadplegen die je de juiste medicijnen zal voorstellen.
 • Truvada wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar.
 • Het is noodzakelijk om tests te laten doen terwijl u Truvada neemt om ernstige bijwerkingen te voorkomen.
 • Verander de medicatie of dosering niet zonder voorafgaande toestemming van de arts.
fun-pick03
fun-pick03

Klinische studies

Truvada werd getest op twee verschillende risicogroepen, transgender mannen en vrouwen die geslacht met mannen, en heteroseksuele echtgenoten hebben, en één van wie HIV – positief is. In beide proeven moesten weinig mensen condooms dragen en maandelijks testen ondergaan, naast deelname aan andere veilige sekspraktijken.

Beide studies concludeerden dat Truvada, in combinatie met veilige sekspraktijken, het risico van HIV-besmetting in deze twee risicogroepen vermindert.

Studie 1: Transgender mannen en vrouwen die seks hebben met mannen en vrouwen die seks hebben met mannen

Dit resulteerde in een 42% vermindering van het risico op HIV-infectie. Truvada ontving 1.251 mensen en een placebo ontving 1.248 mensen.

In de volgende steekproef werd aan koppels gevraagd om Truvada te nemen of helemaal niets. Dit werd waargenomen in een is ongeveer 10%, dus deze resultaten moeten met de nodige voorzichtigheid worden geïnterpreteerd.

Tweede onderzoek: Heteroseksuele paren waar iemand HIV heeft

Dit heeft geleid tot een vermindering van 45% van het risico op HIV-infectie. Truvada ontving 1.583 mensen en een placebo ontving 1.586 mensen.

In de volgende steekproef werd aan koppels gevraagd om Truvada te nemen of helemaal niets. Dit werd waargenomen in een steekproef van ongeveer 10%, dus deze resultaten moeten met de nodige voorzichtigheid worden genomen.

Klik hier om Truvada te kopen – Levering binnen 24 uur

Hoe Truvada online kopen

U kunt Truvada online kopen bij Treated, onze partner apotheek, na het voltooien van een gratis consultatie om ervoor te zorgen dat het geneesmiddel 100% aanvaardbaar voor u is. Je had hiv-negatief moeten zijn en jezelf niet in gevaar moeten brengen in de laatste twee weken.

Truvada kan met andere medicijnen worden gebruikt om de tekenen van HIV te bestrijden als u HIV-positief bent, maar nu bieden wij Truvada alleen nog maar als PrEP (preventief) aan voor mensen met een hoger risico om HIV aan te gaan die HIV negatief zijn.

Na afloop van uw consultatie blijft het in uw privé-ruimte voor later gebruik.

Bijwerkingen van Truvada

Zoals alle medicijnen, is er een mogelijkheid dat Truvada bijwerkingen kan veroorzaken. Vaak kan dit gebeuren aan het begin van de cursus, wanneer uw lichaam gewend raakt aan de medicatie of de bijwerkingen zo mild zijn dat de voordelen van de medicatie veel zwaarder wegen dan de bijwerkingen.

Als u bijwerkingen ondervindt die beheersbaar zijn, kan uw arts u adviseren om bij de volgende punten te blijven Truvadapto weet of ze in de loop van de tijd vervagen.

Andere mogelijke bijwerkingen van Truvada zijn gewichtsveranderingen (gewichtstoename of -verlies), inflammatoir immuunreconstructiesyndroom (IRIS), botpijn of botverdunning, tekenen van een nieuwe ziekte, pijn op de borst, ongebruikelijke of snelle hartslagen, moeite met spreken of slikken, en nierproblemen.

Ernstige bijwerkingen van Truvada zijn onder meer een allergische reactie op het geneesmiddel, waaronder een zwelling van het gezicht (vooral in de keel), netelroos en ademhalingsmoeilijkheden.

Andere negatieve effecten zijn de ophoping van melkzuur, melkzuur genoemd melkzuur, met inbegrip van ademhalingsproblemen, verkoudheid van voeten en handen (die blauw kan worden), misselijkheid, maagpijn, spierpijn, vermoeidheid, licht gevoel in het hoofd of een snelle of onregelmatige hartslag. Als u tekenen van melkzuurvergiftiging heeft, moet u onmiddellijk uw arts bellen.

Hetzelfde geldt voor symptomen van leverfalen, zoals maag- en buikpijn, misselijkheid, geelzucht (vergelende ogen of huid), verminderde eetlust, donkere urine of lichte ontlasting.

Als u bijwerkingen opmerkt die hier niet zijn vermeld over de effecten die u ondervindt, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw arts of overweeg een bezoek aan de behandelde site.

fun pick 09
fun pick 09

Mogelijke bijwerkingen die geassocieerd kunnen worden met generieke Truvada voor PrEP kunnen worden geclassificeerd als bijwerkingen op korte en lange termijn:

 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid
 • Vermoeidheid
 • Braken
 • Maagpijn
 • Duizeligheid
 • Maagdarmklachten

Uit een studie blijkt dat niet alle gebruikers van deze middelen deze nadelige gevolgen ondervinden, wat slechts voor ongeveer één op de tien mensen het geval is wanneer ze het middel gaan gebruiken.

Enerzijds kunnen er op lange termijn enkele negatieve effecten optreden:

– Verminderde nierfunctie

Langdurige effecten zijn gerelateerd aan het bestaan van Tenofovir (een actief ingrediënt in Truvada), maar klinische studies tonen aan dat ze weken nadat PrEP is gestopt, verdwijnen.

Over het algemeen blijkt uit de gegevens dat de negatieve impact van het geneesmiddel op de jongere bevolking die met kortere tussenpozen PrEP gebruikt, zeer gering is.

Bestel Truvada tegen de beste prijs – online op recept!

Truvada prijs

Hier zijn de Truvada prijzen van onze partner-apotheek (prijzen kunnen onder voorbehoud zijn):

 • 30 tabletten van 200/250mg bij 1110€ 30 tabletten van 200/250mg bij 1110€.

U kent nu de echte Truvada prijzen, wat altijd nuttige informatie is voordat u Truvada veilig online koopt!

0 0 voter
Évaluation de l'article
S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments
0
Nous aimerions avoir votre avis, veuillez laisser un commentaire.x
()
x